Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered staat online!

CREDITS: Activision

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered is vanaf nu te spelen op de PS4. Mensen met een andere console moeten nog héél even wachten, maar kunnen al wel een pre-purchase op de kop tikken. Waan jezelf terug in 2009 en speel de iconische blockbuster campaign nog een keer.

De campagne van ‘Call of Duty MW2’ heeft een van de allerbeste verhaallijnen voor één speler ooit. Veel gamers zullen dus ook blij zijn dat de remaster er nu eindelijk is. Het hing namelijk al een tijdje in de lucht.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Maandagochtend werd uitgelekt dat de nieuwe campagne deze week zou worden aangekondigd. Activision heeft ons niet lang in spanning gehouden en kwam vandaag al met de bevestiging. De geremasterde campagne heeft high-definition visuals en HDR support. Daardoor zal het nog allemaal wat lekkerder spelen en ziet het er nóg mooier uit.

Nog wat extra’s

De originele Modern Warfare 2 had 18 missies en die konden we uren spelen. Hoeveel missies je nu kan spelen kun je dus meteen zelf gaan uitproberen. Helaas moeten we wel verklappen dat over de populaire multiplayer mode nog niks bekend is.

Mannen die de nieuwe campagne kopen krijgen speciale skins die ook te gebruiken zijn in Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer en Special Ops. Een van die skins is de Ghost-skin: een van de klassiekers van MW2. Een outfit die vele liefhebbers zullen herkennen en hen zullen laten verlangen naar 2009. Good times. En die tijden worden nu dus nóg beter.

Call of Duty: Modern Warfare 2
Foto: Acitivision
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden via een modderig zijweggetje langs…