Joshua Nolet siert cover MANIFY Magazine #4: ‘Ik sta voor de challenge van mijn leven’

Zijn we weer: número cuatro! MANIFY Magazine #4 ligt vanaf vandaag weer te shinen in meer dan 1000 winkels. Met op de cover: Chef’specials frontman Joshua Nolet.

Joshua Nolet op cover MANIFY Magazine #4

Er wordt aan elke talkshowtafel een plekje voor hem gereserveerd, voor zijn band worden de grootste concertzalen omgebouwd én nu heeft hij ook nog een kleine. Balans vinden is nu dus zijn grootste challenge. ‘Op een gegeven moment neem je afscheid van een bepaalde levensstijl. Het past niet meer in één leven.’

We spreken een extreem openhartige Joshua tijdens een ultrastijlvolle shoot over vijftien persoonlijke topics; soms heavy, soms wat luchtiger. Over het vaderschap, het verlies van zijn eigen vader én diepe depressies, maar hij geeft ons ook levenslessen, deelt zijn dromen én zijn persoonlijke favorites. Waarom we precies vijftien onderwerpen aansnijden? Simpel, omdat zijn band dit jaar evenveel kaarsjes uitblaast.

‘Het verlangen naar dat rock ‘n roll-leven ebt een beetje weg’

 

, <strong>Joshua Nolet</strong> siert cover <strong>MANIFY Magazine #4:</strong> &#8216;Ik sta voor de challenge van mijn leven&#8217;
Foto: Jasper Loeffen

En verder…

Maar er is natuurlijk véél, véél meer. We hebben immers 132 pagina’s aan lees- en kijkvoer voor je. Zo gaan we whisky-nippen en reisverhalen vertellen met Chris Zegers, de beste foto’s van topfotograaf Philippe Vogelenzang showen, Ruud Gullit laten vertellen over hoe de Italianen zijn stijlvisie hebben veranderd en intiem WhatsAppen met Gina July.

Naast deze grootheden brengen we limited edition MANIFY x Harley-Davidson in beeld, reizen we weer de wereld over (van Patagonië tot Singapore) en laten we zien waarom The Beatles de échte influencers zijn. 

En dat is nog lang niet alles. Ren nu voor MANIFY Magazine #4 naar jouw favoriete boekhandeltje op hoek of bestel hier via onze shop: