Virgil en teamgenoten maken met conference call je quarantaine weer goed

De selectie van Liverpool FC tovert een glimlach op je gezicht. Ook zij zitten allemaal thuis, maar moeten toch een beetje fit blijven. Vandaar dat ze een live yogasessie hebben opgezet met de hele staf en de spelers. Zoals je al kan raden verloopt dit wel zeer chaotisch en maakt iedereen elkaar belachelijk.

Selectie van Liverpool tovert lach op je gezicht

Dat de sfeer bij Liverpool goed is, is niet zo gek. Het team was in de praktijk al lang en breed kampioen. Het zure daaraan is wel dat ze voor het eerst in 30 jaar weer kampioen zouden worden. Iets waar de fans al jaren om zeuren, schreeuwen en toch wel een beetje onmogelijk werd geacht tot twee jaar geleden.

Elkaar kutten

Ook Virgil van Dijk en zijn teamgenoten maken elkaar compleet belachelijk. Iets wat iedere man doet als hij in een voetbalteam zit. Zo zegt Virgil tegen zijn collega Dejan Lovren: ”Do you hair at least, bro.” Verder creëert Sadio Mané nog veel chaos en zingt ‘The Ox’ in veel verschillende talen.

Het filmpje is voor voetballiefhebbers een lust om naar te kijken. Bijna vier minuten lang zie je herkenbare situaties en voetbalhumor ten voeten uit. Toch weer een reden om te lachen in deze tijd.

, Virgil en teamgenoten maken met conference call je quarantaine weer goed

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…