Waar zijn Daniel Craigs spieren gebleven?

CREDITS: Bigstock

Daniel Craig, beter bekend als de oude James Bond, heeft jarenlang furore gemaakt op het witte doek met zijn intelligentie, daadkracht en bovendien zijn indrukwekkende spieren. Elke topcrimineel kon het wel vergeten als Bond op boevenpad ging.

Behoorlijk wat spiermassa kwijt

Craig is ondertussen geen 007 meer en wordt met de jaartjes alsmaar ouder. En dat is in de nieuwe reclame van Belvedere maar al te goed te zien. Wij vragen ons ondertussen af: waar zijn de spieren van Daniel Craig gebleven?

Where the f*ck are his muscles?

De man die van 2006 tot 2021 zichzelf ontpopte tot de beste James Bond die de wereld ooit gezien had, niet alleen met zijn acting skills maar vooral met zijn indrukwekkende fysiek. Ondertussen heeft Craig het voor elkaar gekregen om het internet op de kop te zetten met zijn performance in een Belvedere-wodka-reclame. “Where the f*ck are his muscles?” klonk het op sociale media, en heel eerlijk? Daniel Craig is tijdens zijn welverdiende James Bond-pensioen inderdaad redelijk wat spiermassa verloren.  Voor alle mannen met sprieten als benen en weggezakte borstkassen is er dus weer hoop, want Craig toont door deze achterwaartse transformatie maar aan dat hard werken je een indrukwekkend fysiek oplevert.

Craig van actie naar komedie en dus minder spieren

Tja, dat krijg je er van als je van ruige achtervolgingen als 007′ switcht naar een hoofdrol in zoetsappige komedies als Knives Out. Misschien is het weer eens tijd voor Daniel Craig om richting de gym te gaan, wij hebben in ieder geval voor hem al dé tips om zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Ondanks al het commentaar op de lichamelijke transformatie van Craig, was er ook veel lof voor de commercial zelf. Zo kreeg Craig behoorlijk wat liefde voor zijn outfit, werd de wodka enorm goed ontvangen bij het publiek – snappen we trouwens helemaal – en werd de humor bovendien ook goed ontvangen. Craig heeft dus in ieder geval zijn charmes niet verloren.

Benieuwd hoe Daniel Craig er tegenwoordig uitziet? Check dan de reclamebeelden hieronder, misschien kan je er wat moed uit putten amigo.