‘Berucht’ elite-seksfeestje komt naar Amsterdam

Als je naar een seksfeestje wilt, hoef je normaliter niet heel veel moeite te doen. Na een avondje googlen vind je wel wat of je gaat gewoon naar de plaatselijke parenclub. Maar ‘Killing Kittens’ is van een ander kaliber. Om überhaupt binnen te mogen komen zul je door een vlijmscherpe keuring moeten gaan, want dit feestje is alleen voor the handsome few.

Logisch natuurlijk, want als je knap bent dan wil je geen seksfeest met Henk en Ingrid. Als je minder knap bent overigens ook liever niet. Maar dat terzijde… Je kunt voor Killing Kittens dus niet zomaar een kaartje kopen. Je dient je vooraf aan te melden, mét foto, waarna je door de strenge jury beoordeelt wordt. En geloof me, ze stellen andere eisen dan bij de Berghain.

Killing Kittens

Het is eigenlijk gek om te bedenken dat een stad met zoveel seksuele uitstraling als Amsterdam, pas elf jaar na het eerste feestje in Londen, het podium wordt van Killing Kittens. Tussendoor werd er al uitgebreid naar steden als New York City en Los Angeles, maar het is nu pas de beurt aan onze hoofdstad.

“Killing Kittens verzamelt de seksuele elite van de wereld in een veilige, maar seksueel geladen omgeving om hun innerlijke fantasieën en diepste seksuele verlangens te verkennen.”

De naam komt van de mythe waarin ze vroeger zeiden: “elke keer als een vrouw zichzelf bevredigd, sterft er ergens ter wereld een katje door middel van goddelijke vergelding“.  – Als dit waar was, zouden deze huisdiertjes een bedreigde soort zijn.

, ‘Berucht’ elite-seksfeestje komt naar Amsterdam

Killing Kittens Amsterdam

Op 22 april a.s. zal de eerste editie van Killing Kittens in Amsterdam plaatsvinden op een nog onbekende locatie. Geile ondernemers, strakke atleten en heel wat andere mooie mensen zullen zich aan elkaar kunnen vergapen tijdens deze exclusieve seksparty.

“Ik proef een sterke appetite onder de Nederlandse goedbedeelde klasse, voor een plek waar zij met hun eigen smaakvolle en sexy soort in contact kunnen komen. Killing Kittens biedt een onweerstaanbare mix van vrije geesten, succes en onversneden erotiek zoals we dat kennen van de Engelse bohemien “upper crust”. Wij denken dat deze pittige cocktail wel in de smaak zal vallen bij ons Nederlandse publiek,” zegt Emma Sayle tegen onze collega’s van Esquire.

Je kunt de gok wagen en je aanmelden voor deze ‘geheime’ get together, via de site van de organisatie. Als je door de screening komt betaal je als vrouw €100,- en als stelletje €250,-. Als alleenstaande man kom je niet verder dan een armlengte van de drempel.

Killing Kittens Amsterdam flyer

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden via een modderig zijweggetje langs…