INTERNSHIP // MANIFY: Redactie en (online) marketing

CREDITS: Screenshot The Intern | Warner Bros

We zijn op zoek. Op zoek naar diegene die hartkloppingen krijgt van content creëren. In de positieve zin van het woord. Tijdens jouw internship bij MANIFY word je een volwaardig lid van Team Redactie, terwijl we je ook meenemen in de gehele online marketingwereld. Je creëert content waarmee je honderdduizenden mensen bereikt, je gaat meedenken over nieuwe rubrieken en verrast ons met creatieve concepten. 

Daarnaast mag je o.a. ook de mooiste events bezoeken en meehelpen op onze legendarische MANIFY: Out of office. Jup, het is best zwaar… Maar ook heel leerzaam, let maar op:

Wat bieden wij jou?

Eigenlijk gewoon de beste tijd van je leven. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, je wordt namelijk gezien als een volwaardig medewerker. Je krijgt de vrijheid om je creativiteit kwijt te kunnen in nieuwe projecten en we geven je een kijkje in ondernemerschap anno 2021.

Het is hard werken, zacht werken, maar ook veel plezier. Als je presteert mag je mee naar vette events, evt. perstrips (binnen- en buitenland) en ontmoet je veel invloedrijke mensen. Het is knallen, maar we nemen je dan ook mee in álle facetten. Leerzaam, goed voor je cv, minder goed voor je nachtrust. Ofwel: een geniale stage met veel verantwoording.

Wat verwachten wij van jou?

Ben jij een ware contentbaas/bazin, heb je affiniteit met journalistiek, copywriting en/of ben je niet op je smoel gevallen? Zoek je naar verantwoordelijkheden op het gebied van (online) marketing, ben je beter als de rest, zie je de fout in deze zin en ben jij die social media-guru waar we naar op zoek zijn? Mooi. Laat ons wat weten!

Profiel

Je volgt op dit moment een opleiding op het gebied van communicatie, journalistiek, lifestyle of media op hbo-niveau. De middelbare school heb je als ware baas of bazin genaild, dus het is tijd voor een stage. Je zoekt een afstudeer- / meewerkstage van minimaal 18 weken en je maakt graag mensen blij met een hele goede grap. Diezelfde grap herhaal je zó vaak dat we jou na minimaal 30 uur per week he-le-maal beu zijn. Geen zorgen hoor, daar hebben we ervaring mee.

Lijkt je het héérlijk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur ons even een berichtje met je cv en motiveer wat voor enorme baas/bazin je bent.

, INTERNSHIP // MANIFY: Redactie en (online) marketing
Foto: Screenshot Suits | USA Network