Insta-account laat zien hoe influencers zichzelf voor schut zetten

CREDITS: Portuguese Gravity | Unsplash

Achteraf vinden wij mannen foto’s best tof, maar we willen er geen moeite insteken. Een goede pose daar doen we niet aan. Duimpje omhoog is goed genoeg. Toch zijn er een veel mensen die er álles aan doen om zo goed mogelijk te poseren. Op sommige momenten zijn ze zelfs schaamteloos. We geven de beestjes ook een naam: ‘influencers’.

Dit Instagramaccount zet wannabe influencers voor schut

Op Instagram worden de mooiste foto’s gedeeld. Influencers vliegen in mooi poses voorbij op je tijdlijn. Ze willen stuk voor stuk magistrale plaatjes en daar moet je wat voor over hebben. Sommigen hebben er veel voor over, anderen misschien iets té veel. Er zijn nou eenmaal van die mensen héél graag likes binnenslepen.

Ons radicale broertje Mellowed kwam hierdoor bij deze Instagrampagina: @influencersinthewild. Deze pagina op The Gram deelt toffe behind-the-scene beelden van de fotosessies. Als je op deze pagina terechtkomt, dan heb je écht alles over de perfecte foto. Daar hoef je niet trots op te zijn…

Hieronder hebben we een aantal hilarische filmpjes op een rijtje gezet. Pas wel op, van sommige krijg je spontaan plaatsvervangende schaamte.