In stores now: MANIFY Magazine #3

Driewerf hoezee! 🍾 Want: hier is alweer ons derde printmagazine. Weer nét effe iets beter, weer nét effe iets mooier. Waarom? Omdat deze keer (ex-)toptennisster en huidig topmodel Evy Markovits op de cover schittert. We laten haar shinen in een vintage beachshoot, met alle sexyness die je jezelf maar kunt wensen.

MANIFY Magazine #3

Evy is op het moment van schrijven de wereld aan het veroveren. Dagelijks vliegt ze naar alle uithoeken van de wereld om vastgelegd te worden op de gevoelige plaat. En dat deed ze met liefde en plezier ook voor ons. Fotograaf Jasper Loeffen liet haar flirten met de camera als nooit tevoren.

Verder lees je in ons derde printmagazine interviews met met serie-ondernemer Ron Simpson, kooklegende Julius Jaspers en NFT-koning Kwebbelkop. We laten deze Nederlandse helden aan het woord over hun successen, valkuilen en ondernemerslessen. Naast inspiratiesessies op papier brengen we ook weer lange reisverhalen aan de man. We zijn gaan asfaltkrassen in Luxemburg, hebben gastronomische hotspots op Ibiza ontdekt en we checkten of de volksverhuizing naar Mexico de moeite is.

En dat zijn pas twee categorieën… In MANIFY Magazine #3 kom je ook weer de dikste rides tegen, reportages, sterke verhalen, géén sterke verhalen en nog véél meer.

Tik ‘m nu op de kop in je favo boekwinkel óf gewoon – ouderwets – online.