HushHush zoekt testers voor luxe villa’s en appartementen

HushHush is een online marktplaats voor miljonairs. Hier vind je enkel de duurste en meest exclusieve dingen. Zo kun je op de site eilanden, vliegtuigen en huizen kopen voor een godsvermogen. Mocht je echt niet meer weten wat je met je geld moet doen, dan kun je hier prima terecht. Wil je een hapje meeprikken, dan hebben we iets voor jou!

HushHush stopt jou een week in een luxe villa voor ruim €2.300

Wil je een weekje vertoeven in een luxe villa of penthouse en daar ook nog voor worden betaald? Dan heeft HushHush voor jou de perfecte vacature. Je gaat huizen testen voordat ze op de website komen. Huizen die bijvoorbeeld getest moeten worden zijn een luxe chateau in de Franse Rivièra, een 25 slaapkamer tellende Spaanse villa, een huis aan het water in de Florida’s exclusieve Ocean Reef Club en een 1300 vierkante meter groot herenhuis in San Francisco. Luxe onderkomens, waar jij een weekje ‘moet’ vertoeven, om deze te reviewen. Je krijgt ruim €2.300 per huis waarover je een recensie schrijft.

Millionaire lifestyle

Voor deze functie dien je te beschikken over goede schrijfskills en een oog voor detail. Tijdens je verblijf van een week beoordeel je aspecten zoals toegankelijkheid, de locatie, stijl en comfort. Daarbij beantwoordt je ook de hamvraag: is dit huis exclusief genoeg voor op de site van Hush Hush?

Vereisten voor de job

In essentie, check of het huis geschikt is voor de exclusieve klanten van het bedrijf, voordat deze online komen op de website. Daarbij zal jouw specialistische recensie een belangrijke referentie zijn. Er wordt van je verwacht dat je er op korte termijn een weekje tussenuit kunt. Natuurlijk worden al je reiskosten gedekt. Volgens HushHush heeft de ideale sollicitant ervaring met het verblijf in super deluxe huizen en appartementen en beschik je over de vaardigheid om onbetwistbare recensies te geven over jouw bevindingen. Geïnteresseerd? Solliciteren doe je hier!

HushHush
Foto: Sebastian Voortman
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…