De Humanrace Sambas by Pharrell zijn terug – in stijl

CREDITS: adidas

De adidas Samba-hype is real. En niet alleen maar de originele paartjes gaan als warme broodjes over de toonbank. Ook de collabs met deze sneakers vliegen je om de oren.

Zo op het eind van het jaar wordt daar nog een hele fijne samenwerking aan toegevoegd: Humanrace en adidas zijn terug. Aan het roer van de nieuwe samenwerking? Niemand minder dan Pharrell Williams.

Guess who’s back: Humanrace x adidas Samba

We zagen de twee al vaker samenkomen, nu gaat het om twee nieuwe colorwaysCloud White/Pink en Ash Green/ Gray. Een collab met een Nederlands tintje, want er is gebruikgemaakt van ECCO-leer. Kwaliteitje, dus. En daar is ook de creative director van Humanrace, Edward Robinson, trots op: ‘De nieuwste Samba is bedacht vanuit ons gevoel voor het creëren van producten die authentiek zijn en een levensstijl aanspreken die herkenbaar is, maar die toch wordt geëvalueerd door middel van aandacht voor detail en zonder compromissen.’

Het klassieke silhouet weer de kracht van de Humanrace Sambas by Pharrell. Tel daar de toffe kleurstellingen bij op, en je snapt dat iedereen klaarzit voor vrijdag 3 november, 10:00 uur. Dan gaan de sneakers namelijk ‘de lucht in’ voor €180.

Eerdere releases

Humanrace en adidas zijn geen onbekenden van elkaar. In april brachten ze al verschillende colorways, felle tinten van lila tot geel, van de klassieke Samba. Later, tijdens de Paris Fashion Week, werden er drie varianten in neutrale tinten onthuld. Een beetje de tegenhanger, dus. It’s safe to say dat samenwerkingen tussen de twee merken een groot succes zijn. 2023 krijgt morgen dus een vervolg, en daarna kunnen we alweer vooruitkijken naar ’24.

Source: