In Dubai is nu ’s werelds hoogste infinity-pool geopend

Je kent ze wel. De standaard Instakoppels die elk weekend samen een adembenemende foto plaatsen in alle luxe. Het meest irritant? De wij-ontbijten-in-een-zwembad-foto’s met een verse jus d’orange, een croissantje en een view waar je van gaat watertanden. Ach, misschien is het ook wel een beetje afgunst. Want als we eerlijk zijn; het ziet er wel gelikt uit. En deze infinity-pool in Dubai gaat de Insta-foto’s naar een nóg hoger level tillen.

Het hoogste infinity-pool ter wereld zorgt voor next-level Insta-posts

Address Beach Resort. Daar moet je zijn. Sinds maart is hier ’s werelds hoogste infinity pool gevestigd. Je moet er wel voor naar Dubai, maar dat moet (in de toekomst) geen probleem zijn. We doen tegenwoordig alles voor de perfecte foto, toch? Je wordt al duizelig als je ernaar kijkt. Het zwembad bevindt zich namelijk op een hoogte van ruim 293 meter.

Infinity pool, In Dubai is nu ’s werelds hoogste infinity-pool geopend
Foto: Address Resort Beach

Totaalplaatje

Het Address Beach Resort is samen met Address Beach Residences ondergebracht in twee torens die met elkaar zijn verbonden met een skybridge. Het architectonische plaatje staat ook wel bekend als Jumeirah Gate. Jumeirah is een kustgebied in Dubai met een indrukwekkende skyline.

Hoe tof is het om pootje te baden op bijna 300 meter hoogte? En dat ook nog eens met een uitzicht waar je u tegen zegt. Je kijkt neer op de imposante gebouwen met verse cocktail in je rechterhand. Het mooiste van alles is dat je geen last hebt van kids. Je komt er namelijk niet in onder de 21.

Honger van ’t zwemmen? No problemo. De buren op de 77e verdieping zijn de knappe koppen van Zeta Seventy Seven, een Aziatische fusionrestaurant. Niets te klagen dus. Waar wacht je op? Jouw volgende trip – met ingecalculeerd risico – moet naar deze magische plek in Dubai zijn.

LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton
Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis. In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…