Netflix kondigt deel 2 van hitserie Lupin aan

CREDITS: Lupin | Netflix

Netflix heeft met de hitserie Lupin goud in handen. En dat weet de streamingdienst maar al te goed. Met Omar Sy in de hoofdrol heeft de Franse serie al veel records uit de boeken geknald. De Fransman maakt indruk als de charmante oplichter Assane Diop. Gelukkig eindigde deel 1 met de woorden: ‘It’s Official: Part 2 is Coming Soon’.

Nu heeft Netflix bekendgemaakt wanneer ‘soon’ is. We moeten nog even wachten tot de zomer, maar het is in ieder geval officieel aangekondigd.

Netflix kondigt tweede deel hitserie Lupin aan

Daar moet natuurlijk op geproost worden. De hoofdrol op de poster van Netflix is weggelegd voor Omar Sy zelf. Verder is te zien dat het nieuwe seizoen dus deze zomer komt, maar deel 2 heeft nog geen officiële releasedatum.

Met de woorden Hij is je altijd één stap voor. Lupin seizoen 2 verschijnt binnenkort op Netflix.’  verrast de streamingdienst haar volgers op Insta. Luka024_ vindt het in ieder geval niet ‘binnenkort’: ”Broer, zomer is niet binnenkort.” En daar geven we Luka ook wel gelijk in…

Meer dan 70 miljoen kijkers seizoen 1

Tot nu toe is Lupin een Franse succesformule. Seizoen 1 is inmiddels meer dan 70 miljoen keer bekeken. De serie gaat over Assane Diop een dief met charme. Hij is geïnspireerd door de verhalen van Arsène Lupin en de dief probeert zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Mocht je de eerste vijf afleveringen nog niet gezien hebben: doen! Het is een ware aanrader. Wel een nadeel: het dan voor je gevoel héél lang duren voordat deel 2 komt. Maar goed, januari is ook nog steeds niet voorbij…

Check ook: Iedereen kijkt de Netflix-serie The Queen’s Gambit en dit is waarom