Het is er eindelijk: Harry Potter Monopoly

Het spelletje waar je twee uur lang huisjes kunt melken ten koste van je familieleden of vrienden is er nu in Harry Potter versie. De Harry Potter Monopoly editie gaat heel wat levens van diehard Harry Potter fans een beetje mooier maken. Wat je voor Kerstmis moet vragen is bij deze duidelijk!

Harry Potter Monopoly is nu eindelijk hier!

Alle straten en andere bouwwerken komen terug in deze versie van het bordspel. Zo kun je je voor wat flappen bevrijden uit Azkaban en kun je een geheime kamer kopen in de Weg is Weg. Verder ga je met de Hogwarts express langs start, wanneer je op platform 9 3/4 terecht komt. En de kans en algemeen fonds kaarten zijn in dit spel vervangen voor potions en charms.

Waar kun je het kopen?

Een verkoper op Etsy genaamd Kristen bedacht het spel en maakte het helemaal zelf. Alle kenmerken en bekende locaties komen terug in het spel, evenals de hoofdpersonen. Sommigen van deze staan op de flappen, zo staat Dumbledore uiteraard op het 500 briefje. De Monopoly pionnen zijn ook bekende Harry Potter attributen. Zo kun je kiezen voor de hoed die Harry bij Griffondoer indeelde of de gouden griffel.

Nu horen we jezelf afvragen, WAAR KOOP IK HET!? Helaas, het spel is niet meer te koop. Je knaken die je bent gaan halen in de kluis met Hagrid kun je weer even in je zak stoppen. Het spel wat Kristen zelf Pottopoly noemt is niet meer te koop. Maar ons lijkt het sterk dat er achter de muren van Hogwarts niet heel hard wordt gewerkt om een officiële versie uit te brengen. Hoe lang dit duurt is nog gissen.

Heb je geen zin om daar op te wachten? Dan hebben we een alternatief voor je waarmee je het spel helemaal zelf kunt maken.