De subtiele kunst van hard-to-get spelen

CREDITS: Screenshot Wolf of Wall Street | Paramount Pictures

We hebben allemaal wel eens in de situatie gezeten dat je een oogje op iemand hebt en alles doet om met iemand in contact te komen. Als jij hem/haar niet aanspreekt of een berichtje stuurt, is de kans klein dat jullie überhaupt met elkaar praten. Het kan zijn dat hij/zij vindt dat je te gretig bent. Misschien is het tijd om het roer om te gooien en de hard to get modus aan te zetten.

Hard-to-get-speel-tips

Wees zelfverzekerd

Zelfvertrouwen is aantrekkelijk as fuck. Wanneer je stevig in je schoenen staat en uitstraalt dat je eigenlijk helemaal geen partner in je leven nodig hebt, zal letterlijk iedereen met je willen flirten.

Niet te veel emoties tonen

Hard to get spelen doe je niet om alles los te laten over hoe jij je voelt. Doe geheimzinnig en wacht het juiste moment af. Volgens Psychological Science is het achterhouden van informatie of je gevoelens aantrekkelijk. Uit onderzoek kwam naar voren dat deelnemers in een onzekere toestand zich het meest aangetrokken tot iemand voelden.

Een beetje à la Harvey Specter:

, De subtiele kunst van hard-to-get spelen
Screenshot Suits | USA Network

Vaag, vager, vaagst

Wanneer iemand je aanspreekt moet je proberen om niet meteen een antwoord klaar te hebben. Laat het mysterieus lijken en probeer je gesprekspartner te laten gissen.

Beschikbaarheid

De vuistregel is om twee keer zolang te wachten voordat je hem/haar terugbelt of appt. Laat de ander zijn/haar best doen om jou te bereiken. Let wel op dat je het niet te gek laat worden en twee weken wacht met een berichtje sturen. De kans is dan groot dat de vogel is gevlogen en ergens anders een nest heeft gevonden.

Prioriteiten

Je scharrel zet je altijd op plek twee, nooit op nummer één. Als jij druk bent met andere dingen, kom je interessant over en laat je zien dat je meer te doen hebt. Motorrijden, bijvoorbeeld.

, De subtiele kunst van hard-to-get spelen

Belonen

Kijk, alleen maar hard to get spelen gaat op den duur ook vervelen. Geef af en toe ook een hint dat hij/zij niet zijn/haar tijd aan het verspillen is. Dit kan subtiel, iemand moet natuurlijk wel moeite blijven doen.

Ben niet ongeduldig

Wanneer je ongeduldig bent gooi je je eigen ruiten door. Laat hem/haar achter jou aanlopen en niet andersom.

Intimiteit

Kan hij of zij niet wachten om met jou het bed in te duiken? Laat hem/haar dan maar eerst even van die gedachten genieten. Stuur een pikante foto van jezelf en bouw de spanning op. De rest komt vanzelf.

Flirt met anderen

Als de ander toekijkt bedoelen we dan. Op deze manier creëer je een tikkeltje jaloersheid en laat dat nou net zijn wat je wilt. Ga hierin niet te ver, anders moet je wellicht op zoek naar een nieuwe scharrel.

margot robbie
Foto: Screenshot Wolf of Wall Street | Paramount Pictures