Deze brute ‘fantrailer’ maakt je alvast warm voor GTA VI

CREDITS: Screenshot GTA V

Het spel staat al een tijdje op de planning: GTA VI. En ook al weten we dat alle info over het spel met één kilo zout genomen mag worden, blijft speculeren toch lekker. Er is namelijk nog niks officieels naar buiten gebracht door de makers. Deze Braziliaanse gamer zorgt voor een portie voorpret en heeft zelf een trailer gemaakt waarin alle mogelijke geruchten worden gedropt. En bruut is ‘ie zeker.

Fantrailer GTA VI kijkt héérlijk weg

Marlon Xgamer is de man die we moeten bedanken. Deze Braziliaanse YouTuber is verantwoordelijk voor de machtig mooie beelden in de fantrailer. Hoe die het voor elkaar heeft gekregen weten we niet, wel weten we zeker dat je ‘m moet checken:

De trailer

De trailer laat een bizar grote wereld zien waarin alle bekende steden van de franchise naar voren komen: Los Santos, Liberty City, Vice City, Las Venturas, San Fierro en Tropical de Janeiro. In de fantrailer van GTA VI worden net zoals in de voorgaande game drie karakters naar voren gebracht. Je kruipt in de huid van een agent met de looks van Jason Statham, de zus van Niko Bellic uit GTA IV en een getatoeëerde drugsdealer.

Deze trailer laat voor het eerst échte automerken in het spel komen zoals Porsche, BMW en Mercedes. Net zoals in de andere spellen wordt overvallen plegen met je maten een belangrijk onderdeel. Een kleine side note: deze trailer is volledig gebaseerd op he-le-maal niks. En toch is het tof.

GTA VI
Foto: Screenshot GTA V