Dream job: verdien €2500 voor een vrijpartij op verschillende matrassen

CREDITS: Annie Spratt

The perfect job doesn’t exi… Die bestaat dus wel! Sleep Standards biedt vijf gelukkige koppels de mogelijkheid om een ​​aantal nieuwe matrassen te ’testen’. Het bedrijf is een expert op het gebeid van slaapadvies en productrecensies. Een matras is natuurlijk the place to be als het gaat om seks. Vandaar dat ze willen dat jij en je partner feedback geven op acht verschillende matrassen, na de daad. En jullie krijgen er nog geld voor ook.

Verdien €2500 voor een vrijpartij op verschillende matrassen

De vacatureomschrijving zal als muziek in de oren klinken. Sleep Standards street ernaar om de allerbeste matrassen te vinden. Een goed matras is bestand tegen alles wat je erop doet of gooit. Ze sturen elke week een nieuw matras op en het enige wat je als koppel hoeft te doen is eerlijke beoordelingen terugsturen. Dus ja; je krijgt geld voor de allermooiste fysieke activiteit in life – seks.

, Dream job: verdien €2500 voor een vrijpartij op verschillende matrassen
Foto: We-Vibe WOW Tech

Ze zoeken vijf koppels die uitzoeken of de verschillende matrassen ‘seksvriendelijk’ zijn. Volgens experts kun je op deze zeven punten beoordelen of een matras geschikt is voor een hete vrijpartij:

  • Veerkracht
  • Geluid/Lawaai
  • Stevigheid
  • Randondersteuning
  • Comfort
  • Koeling
  • Overall score

Sleep Standards wil jullie gelukkig maken

Het bedrijf wil dat jullie samen veel seks hebben en er het beste van maken. Op die manier is de kans het grootst dat jullie een eerlijke beoordeling geven aan de matrassen. Ze geven aan: “Wat we zoeken zijn vijf stellen die ons kunnen helpen bij het vinden van de beste matras voor seks. In wezen doen we dit door u verschillende matrassen te laten testen. Elke week krijgen vijf uitverkoren koppels een andere matras die ze kunnen gebruiken voor ‘quality time’.” Dit klinkt toch té mooi om waar te zijn?

Alle vijf de koppels krijgen $3000,- om de matrassen uit te testen. Het enige wat jullie hoeven te doen is 18 jaar of ouder zijn en een introductievideo van 60 seconden over ‘jullie passie’ te maken. Klein probleempje; het is alleen nog maar mogelijk voor koppels uit de VS. Uhmmm, Nederlandse matrasverkopers, letten jullie even op?

, Dream job: verdien €2500 voor een vrijpartij op verschillende matrassen
Foto: Dainis Graveris