Doritos verklapt de nieuwe Call of Duty Cold War

Je hoeft misschien helemaal niet te wachten tot dat Activison de nieuwe naam van de Call of Duty game onthult. Schijnbaar is deze al bekend bij een chipsgigant. En dan bedoelen we niet de computerchips. Dit weekend lekte er een foto op Twitter van een Doritos-verpakking waar een promotie op stond voor Call of Duty: Black Ops Cold War.

Call of Duty: Black Ops Cold War

De terugkeer van de originele Black Ops serie was al een tijdje een gerucht, maar dit lijkt het dan ook werkelijk te bevestigen. De actie zou beginnen op 5 oktober. Maar dat hoeft niet per se de release datum te zijn. Volgens Engadget was er vorig jaar een soortgelijke promotie in aaloop naar de Call of Duty Modern Warfare release, die uiteindelijk pas op de 25e gereased is. Maar ach, vorig jaar leefden we ook in een compleet andere wereld dan nu #covid19.

Oficieel is er nog niets bevestigd op dit moment, maar online gaan er al de wildste verhalen rond. Zo zou Call of Duty: Black Ops Cold War de Vietnam Oorlog verkennen vanuit het perspectief van de Verenigde Staten, Zuid-Vietnam en de Viet Cong met uitstapjes naar andere delen van de wereld.

Wat voor spel er ook zal verschijnen, de aankondiging ervan zal redelijk laat zijn. Normaliter kondigt Activision haar Call of Duty games altijd aan voor of tijdens de E3 expo aan. Dit jaar is de E3 natuurlijk gecancelled, net zoals de aankondiging van de nieuwe CoD titel.