Drankkunstenaars komen 30 oktober samen op The Art of Drinks

Op zaterdag 30 oktober is het zover: het eerste eigen evenement van het platform The Art Of Drinks op het Westergasterrein. Een korte samenvatting: een absurde drankhoeveelheid op één locatie. Nog meer info nodig of ben je al overtuigd?

De kunst van het maken en werken met drank

Volgens het platform zelf staat tijdens dit event de kunst van het maken en werken met dranken centraal. En het drinken ervan ook natuurlijk. Tijdens het event kunnen bezoekers namelijk gratis genieten van de drankjes die ze ontvangen bij aankomst. Het aanbod van de aanwezige dranken weerspiegelt de ‘levensgenieter’: jij dus. Dat betekent meer dan voldoende whisky, rum, gin, bier en wijn.

The Art Of Drinks
Foto: The Art Of Drinks

Activiteiten tijdens het event

Kijk, we snappen heus wel dat jij dit als ideale gelegenheid ziet om gewoon lekker drank achterover te tikken. Zeer begrijpelijk. Maar hier zijn ook serieus dingen te leren: zo zijn er verschillende seminars en tastings van echte professionals. *HIK* – ja *HIK* – echt een lekker *HIK* – wijntje hoor *HIK* – je proeft *HIK* – echt die hout *HIK* – smaak.

Nee maar serieus, heb jij altijd al willen leren hoe je een goede homemade cocktail maakt, of meer willen weten over een bepaalde wijn- of biersoort? Dit is de plek om het te leren. De enthousiaste wijnmakers, bierbrouwers en rum- en whiskystokers zitten boordevol kennis die ze graag met jou willen delen.

The Art of Drinks
Foto: The Art Of Drinks

Twee unieke locaties

De Gashouder en het Transformatorhuis zijn de twee locaties van het event. Ze krijgen allebei een totaal andere stijl: zo zal het Transformatorhuis uitgestald zijn met de lekkerste wijntjes van twintig verschillende huizen. De Gashouder daarentegen zal door de gemiddelde man omschreven worden als de zevende hemel: een toffe locatie gevuld met bier, distillaten en mixers. What more do you need?

De details

Dit event is dus de ideale plek voor de drankfanaatjes onder ons. Voor 25 euro heb je al een ticket waardoor je dus kan genieten van alle gratis drankjes, seminars en tastings. Daarnaast heb je voor een klein prijsje extra beschikking tot nog meer speciale wijntjes, whisky, cocktails en biertjes. Voor meer info & tickets, check hier de site van The Art of Drinks. 

The Art Of Drinks
Foto: The Art Of Drinks