Be sharp: hier is heel goed nieuws voor PS5-fans

CREDITS: Kamil S - Unsplash

De PS5. Het is één van de meest gewilde goederen op dit moment. Hélemaal voor gameliefhebbers. Als mensen iets willen, maar niet kunnen krijgen, willen ze het nog liever. En dat is dus het geval met de PlayStation 5, die door een chiptekort nog steeds niet gewoon te koop is.

Sinds dat de Sony de gameconsole heeft gereleased zijn er jagers. Jagers die ‘m op de kop willen tikken. Elke kans die voorbijkomt pakken ze. Mocht jij er daar één van zijn, dan heb je een nieuwe prooi: de loting van Coolblue.

Coolblue verloot 600 keer de PS5

Laten we het woord ‘loting’ even rechttrekken. Het is namelijk geen loting waarbij je de PS5 kan winnen, maar je kan jezelf inschrijven voor de loting. Uit alle inschrijvingen kiest het bedrijf van Pieter Zwart mensen uit die ‘m mógen bestellen. Gewoon voor de volle mep dus.

Maar goed, er zijn 300.000 geïnteresseerden en maar 600 stuks beschikbaar. Dus… als je er eentje weet te bemachtigen mag je jezelf zéker gelukkig prijzen.

PS5
Foto: Charles Sims

Hoe kun je meedoen?

Het is vrij simpel om deel te nemen aan de loting, maar je moet wel een aantal dingen fixen. Zo kun je de nieuwe PlayStation alleen bestellen via de app. In de app kun je op de PS5-banner op de homepage klikken. Dit moet je wel doen vóór 24 juni 10:00 uur. And that’s it. Je hoort op dezelfde dag via een e-mail of je een van de 600 gelukkigen bent.

Daarnaast zijn er een aantal spelregels opgesteld. Zo mag je er bijvoorbeeld maar eentje bestellen. Al lijkt ons dat niet meer dan logisch met deze schaarste.

De loting is gisteren geopend, en nu heb je dus nog twee volle dagen om mee te doen. Wij zeggen: ‘If you snooze, you lose.’

Vind je een normale PS5 niet cool genoeg? Check dan deze over-de-top 24K gold-plated PS5.

PS5
Foto: Kerde Severin