Cliche-dagen voorbij: cadeaus die het hele jaar door goed zijn

CREDITS: Screenshot Wolf of Wall Street | Paramount Pictures

De nasleep van de feestdagen is bij de echte party-gangers onder ons nog steeds niet helemaal uitgespeeld. Toch is het feit dat de feestdagen nu écht voorbij zijn. Tijd om het ‘normale leven’ weer op te pakken.

Cadeaus kun je altijd geven, niet alleen als het moÉt

De tijd een cadeau moét geven is dus ook voorbij. Eindelijk weer weken die weer zijn volgepland met meetings, deadlines en beoordelingen. En dat gaat de komende tijd misschien jouw vriendin, vrouw, scharrel wel maken of juist breken. Een mooi moment om dat laatste voor te zijn, want cadeaus kun je het hele jaar geven. Sterker nog, een onverwacht cadeau doet het áltijd goed. Met deze vijf ultieme voorbeelden zit je nooit fout.

Citytrip

Misschien is dit wel het meest gepaste cadeau als jullie quality time nodig hebben: een citytrip. Steden als Praag, Gdańsk, Zagreb, Krakau, Malaga en Lissabon zijn ideaal om naartoe te gaan voor een reis van een paar dagen. Zo zijn jullie niet té lang weg, maar worden er wel nieuwe indrukken opgedaan en wordt er even een rustmomentje genomen.

cadeaus, <strong>Cliche-dagen voorbij:</strong> cadeaus die het hele jaar door goed zijn

Tijdbesparende cadeaus

In het drukke leven van een vrouw is er amper tijd voor kleine bijzaken. Een klein presentje waarbij er iets van tijdbesparing bijzit, is daarom altijd welkom. Zo heb je bijvoorbeeld gehele koffiewekkers, die automatisch een bakje pleur produceren wanneer de wekker gaat. Op die manier is er opeens wél tijd voor een koffietje in de ochtend. Tijdbesparende cadeaus kun je in alle maten en vormen verzinnen, zelfs een hometrainer kan dienen tot apparaat waarmee je kan sporten en werken tegelijkertijd. Da’s pas écht ideaal voor een power vrouw.

Parfum

Hoe basic het ook klinkt, met dit cadeau sla je nooit de plank mis. Vaak kopen mensen niet zo snel parfum voor zichzelf, en als jij weet wat haar favoriete parfum dames is, ben je binnen. Bovendien zal ze aan je denken als ze het opspuit, dus ze heeft altijd iets van jou bij. Persoonlijker dan dat kan het bijna niet worden.

cadeaus, <strong>Cliche-dagen voorbij:</strong> cadeaus die het hele jaar door goed zijn
Foto: Andres Molina | Unsplash

Selfcare cadeaus

Voor iedereen houdt selfcare weer wat anders in: voor de één is het is het een dagje naar de spa, voor de ander is het gewoon een uurtje een boek lezen in bad. Whatever suits you. Eén ding is zeker: elke vrouw wordt happy van selfcare. Door middel van extra selfcare blijf je namelijk resistenter tegen stress, het zorgt voor een gevoel van extra zelfvertrouwen omdat je beter voor je lichaam en geest zorgt en last but not least maakt het je gelukkiger. Hoe succesvol iemand ook is, van geluk kan je nooit genoeg hebben.

Spicy cadeaus

Spicy cadeaus. Wij houden er wel van. En dan hebben we het niet over een pot chilivlokken of een flesje Extra Hot Srirarcha. Nee, nee, dan hebben we het over de spicy cadeaus voor de slaapkamer.  Uiteindelijk zorgt seks ervoor dat je je hoofd vrijmaakt van spanning, en bovendien komen stoffen zoals oxytocine vrij waardoor je sneller in slaap valt. Een lingeriesetje als cadeau is dus een ideaal presentje voor een vrouw als je ziet dat ze het druk heeft.

Tijdstip
Foto: Max Libertine
Source:
Screenshot Wolf of Wall Street | Paramount Pictures
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton
Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis. In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…