Cadeaus waar je de plank niet mee misslaat

CREDITS: Jasper Loeffen

De feestdagen hebben we ondertussen al een hele tijd ingeruild voor zonnige dagen. Het budget dat tijdens de koudere periode opgaat aan cadeaus, kan nu op aan cocktails.

Ook in deze periode cadeaus nodig

Zo simpel lijkt het in ieder geval. Maar de realiteit leert dat dat toch niet helemaal waar is. Dan geeft Henk opeens zijn bruiloft in hartje juli, viert Tom zijn 40e verjaardag voor al zijn vrienden en raakt Olivia maar niet uitgepraat over haar housewarming van volgende week. And guess what? Ze zeggen allemaal wel dat jouw aanwezigheid al een presentje op zich is, maar stiekem sta je meteen op hun zwarte lijst als je niet minimaal met een rozen boeket arriveert. Om jou de stress te ontnemen, hebben wij dé cadeaus die altijd goed zijn op een rijtje gezet.

Hobby gerichte presentjes

Als je maat onze Manify Interests een keertje heeft doorgenomen, dan heeft hij waarschijnlijk een hele leuke hobby die hij regelmatig beoefend. Geef hem dan ook een cadeau die hem helpt in het ondersteunen van zijn passie. Fotografeert hij veel? Check eens wat voor camera-accessoires je online kan vinden. Of als hij opeens denkt dat hij Gordon Ramsay himself geworden is, gun hem dan een kwalitatief messenset. Dus voor een leuk cadeau, moet jij maar eens snel gaan achterhalen wat je maat doet als hij niet op werk of in de kroeg is met jou.

, <strong>Cadeaus</strong> waar je de plank niet mee misslaat
Foto: Aaron Thomas

Workshops

Kom je er nou achter dat je maat werkelijk helemaal niks doet als hij buiten kantoor of de kroeg is, dan is het misschien een goed idee om daar eens verandering in te brengen. Trakteer hem eens op een workshop voor iets dat hij daarvoor nog nooit heeft gedaan. Check bijvoorbeeld eens een DJ-workshop, of een cocktailmix workshop, voor ons part stuur je hem naar een workshop dammen, zo lang je er maar voor zorgt dat hij nog iets nuttigs doet met zijn vrije tijd.

Lederen gear

Wie wordt er nou niet blij van een leren portemonnee of een leren laptoptas? Eigenlijk elk cadeau met een lederen touch is naar ons idee een goed cadeau. Het leren materiaal heeft altijd een bepaalde souplesse die het mee zich meebrengt. En daar zijn wij behoorlijk fan van.

Avontuurlijk cadeautje

Mocht je nou stiekem een schijthekel hebben aan de persoon die het feestje geeft, stuur hem dan gewoon op een levensgevaarlijke klimexpeditie of een luchtballonreis. Ben je er zo weer vanaf. Oké, grapje natuurlijk. Een avontuurlijk presentje is altijd een goed cadeau: denk bijvoorbeeld aan een potje racen in een sportwagen of een bungeejump-ervaring waardoor zijn hart sneller gaat kloppen. Da’s in ieder geval een cadeautje om nooit meer te vergeten en daar doe je het eigenlijk voor.

, <strong>Cadeaus</strong> waar je de plank niet mee misslaat
Foto: Audi Driving Experience,

Interieurboost

Weet je nu al dat je op dat feest plaats moet nemen op een gammele kruk en dat een bijzettafeltje voor je pilsje er sowieso niet is? Dan weten wij het wel: geef hem eens een unieke interieur upgrade om zijn huis iets meer sfeer te brengen. Een simpele bijzettafel, een mooie hangende lamp of een artistiek schilderij doet al wonderen.

Smaakexplosie als cadeau

  • Epic abonnementen: Overweeg maffe abonnementen zoals een maandelijkse boekenbox vol literaire genialiteit, een speciale thee-ontdekkingsreis of een abonnement op onvergetelijke snacks die zijn smaakpapillen laten juichen.
  • Exclusieve smaakexplosies: Verwen hem met een gastronomisch feestmaal in een toprestaurant, een privéchef die culinaire meesterwerken bereidt in zijn eigen keuken, of een wijnproeverij bij een lokale wijngaard. Of wat dacht je van een epic bierproeverij?
  • DIY brouwpakket: Voor de bierliefhebber is een DIY brouwpakket het ultieme cadeau, zodat hij zijn eigen ambachtelijke brouwsels kan fabriceren en de wereld kan laten watertanden.
  • Grillmeester essentials: Rust de grillmeester uit met high-tech barbecuegereedschap, smaakvolle rookhoutsnippers voor die perfecte rooksmaak en gepersonaliseerde BBQ-schorten die zijn grillgame naar een hoger niveau tillen.

, <strong>Cadeaus</strong> waar je de plank niet mee misslaat

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…