De beste Monopoly edities van dit moment

CREDITS: Pexels | Suzy Hazelwood

Hele familieruzies zijn ontstaan door dit ene geweldige bordspel: Monopoly. Het spel speelt al sinds 1935 een rol in ieder gezin en wereldwijd zijn er al meer dan 200 miljoen exemplaren verkocht. De Monopoly Classic variant doet het altijd goed, maar jij en jouw maten verdienen iets beters. Check welke edities Monopoly allemaal nog meer in het assortiment heeft en til je Monopoly-avond naar een hoger niveau.

De beste monopoly edities ooit uitgebracht

Monopoly Luxury Edition

Deze luxe versie is er eentje die zelfs een plaatsje verdiend in je interieur. Het bordspel is afgewerkt met leer en gouden foliedruk teksten, waardoor het bord pure luxe uitstraalt. Berg je geld en de spelregels op in de laatjes aan de zijkant. Zo heb je geen last meer van die losse briefjes nep geld op de tafel.

monopoly edities, De beste Monopoly edities van dit moment
Foto: Amazon

Monopoly ‘Cheater Edition’

Iedereen heeft wel een vriend die zich er aan schuldig maakt: valsspelen. Het beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars wordt zo nu en doen verpest door één iemand die de boel verziekt. Daar hebben de makers van het bordspel een oplossing voor bedacht; een speciale editie voor valsspelers. Je kunt vooruit komen door vals te spelen en de uitdaging is om andere spelers te betrappen.

Monopoly Extreem Bankieren

Marktprijzen die dalen en stijgen, veilingen waar je op kunt bieden en dat is allemaal part of the game bij deze variant van Monopoly. Als speler moet je overal rekening mee houden, want je kunt bijvoorbeeld een kaartje pakken die de grondprijzen doet veranderen. Het papieren geld is verleden tijd, in deze moderne editie betaal je met pinpassen en een betaalautomaat.

Monopoly Game of Thrones

Niet alleen een serie die je gezien moet hebben, maar Monopoly vond dit nog niet genoeg. Begeef je nu zelf in Westeros met alle bekende karakters uit de succesvolle tv-serie. Bij deze editie geen saaie huizen en hotels maar Custom Villages en Keeps.

Monopoly Mario Kart

Deze Monopoly-editie is voor de liefhebbers van Mario & Co. Ontwijk banenschillen en race over het bord met Mario, Princess Peach, Luigi of Toad in plaats van Monopoly-tokens. Laat het kind in je naar boven komen door iconische Mario Kart-eigendommen zoals Bowser’s Castle en Rainbow Road te kopen.

Monopoly James Bond

James Bond is natuurlijk een man waar we allemaal tegen opkijken. Hoe maak je nou van een bordspel écht een spel die elke man wil hebben? Juist, voeg 007 toe aan het spel en je wil het spelen. Sluit deals met je tegenstanders en investeer in verschillende safehouses of headquarters.

monopoly edities, De beste Monopoly edities van dit moment
Foto: Suzy Hazelwood