Dit bed is de natte droom van elke gameliefhebber

CREDITS: Bauhutte

Een aantal knappe koppen in Japan hebben hét ultieme gaming bed ontworpen. Je hoeft nu nooit meer een stap buiten je huis, kamer of überhaupt je bed te zetten. Ze hebben eigenlijk de perfecte game-omgeving gecreëerd. Deze bedden worden ontworpen en verkocht door het bizarre bedrijf Bauhutte.

Dit bed is dé natte droom van elke gameliefhebber

Je hebt luxe & functionaliteit en je hebt dit bed. Je hoeft eigenlijk niet eens meer op te staan, behalve voor het toilet dan. Om je heen heb je overal planken voor je drinken, eten en al je andere spullen.

Er zijn meerdere gemonteerde schermen zodat je genoeg beeld hebt voor tijdens het gamen. Het is een beetje zorgelijk, maar er is zelfs een schermsteun dat over je hoofd zweeft tijdens het slapen. Je zal met dit bed dus nooit zonder een scherm zitten. Of het verantwoord is, is een ander verhaal, maar het is wel een ultieme ervaring.

Bed, Dit bed is de natte droom van elke gameliefhebber
Foto: Bauhutte

Japans meubelfabrikant Bauhutte

Als je het Japanse bedrijf een beetje in de gaten houdt zie je dat ze vrij normale gamemeubels maken. Althans ze beginnen vrij normaal. Ze zijn zich alleen steeds meer gaan verdiepen in gamemeubels. Het resultaat? Een unieke slaapplaats die je letterlijk en figuurlijk afsluit van de buitenwereld.

Wat heeft het bed allemaal te bieden?

Aan het uiteinde van het bed is een bureau gezet. Op deze manier kan je in no time gamen zonder je kamer te verlaten. Daar kun je dus je computer, PlayStation of Xbox aansluiten. Met de gemonteerde schermen kan je dus je dag beginnen met een potje gamen.

Ga er maar vanuit dat je met zo’n nest, nooit meer een broek aandoet of überhaupt een stap uit bed zet. Grote kans dat je gezondheid flink achteruit gaat, maar het is toch wel een hebbedingetje. Zou jij hier je hele leven in kunnen vertoeven?

Foto’s: Bauhutte