Een wetenschappelijke ‘upgrade’ voor jouw baard, zo fix je dat

CREDITS: Arthur Humeau | Unsplash

Dat we niet meer om baarden heen kunnen, weten we inmiddels. Gezichtshaar is beeldbepalend, al dachten sommigen daar zo’n 100 jaar geleden anders over, en een veelgebruikt ‘accessoire’ qua persoonlijke verzorging.

Een goed verzorgde baard heeft invloed op de seksuele aantrekkingskracht van een man. Dat blijkt uit onderzoek van wetenschappers van de Universiteit van Queensland. In het onderzoek kregen 8520 mensen foto’s van mannen te zien. De onderzoekers hadden de afbeeldingen gemanipuleerd en lieten verschillende vormen zien van gezichtsbeharing. De dames moesten op basis van alleen het gezicht aangeven welke mannen ze het meest aantrekkelijk vonden. Uiteindelijk werd vele malen vaker voor een man met gezichtsbeharing gekozen.

Tja, duidelijk… Maar wat als je op dit moment niet (volledig) gezegend bent met een volle baard? Dan voelt dat toch een beetje oneerlijk. Maar zoals de wetenschap onderzoek kan doen naar aantrekkelijkheid, kan de wetenschap gelukkig ook helpen bij baardgroei.

Volle baard, Een <strong>wetenschappelijke &#8216;upgrade&#8217;</strong> voor jouw baard, zo fix je dat
Foto: Vinicius “amnx” Amano | Unsplash

Een volle baard met Neofollics: Beard Growth Supporting Tablets

Neofollics verbetert en stimuleert baardgroei al jaren, en nu is er een nieuw product in hun geroemde lijn: Beard Growth Supporting TabletsDoor deze tabletten onderdeel te maken van je grooming routine zal er effectieve groei te zijn op je kaaklijn. De wetenschappelijke benadering van Neofollics zorgt ervoor dat er échte resultaten worden geboekt. En daar is de bewezen mix van ingrediënten verantwoordelijk voor.

Omdat bestrijding van haaruitval anders is als het stimuleren van baardgroei, is de aanpak ook anders. Haaruitval krijg je vaak door de boosdoener DHT. Dit staat voor dihydrotestosteron en is een bijproduct van testosteron. DHT valt haarzakjes aan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door dit fenomeen te remmen, kun je jouw haargroei stimuleren.

Baardgroei is voornamelijk genetisch bepaald, maar daarin speelt testosteron een grote rol. De stof bepaalt of haarzakjes zin hebben (geactiveerd worden) om jou een goede baard te geven. Dat doen de tabletten door deze ingrediënten:

In de baardtabletten zitten natuurlijke ingrediënten als ashwagandha, D-asparaginezuur en testofen die testoteronniveau’s verhogen. Deze niveau’s stimuleren op hun beurt de baardgroei. Taurine en MSM creëren bouwstenen voor extra haargroei doordat ze bijdragen aan de gezondheid van de haarzakjes. Taurine vormt het eiwit van het lichaam (keratine is er een van) en MSM helpt de band te versterken tussen keratinemoleculen in het haar. Verder zitten in de tabletten vitamine B6, biotine en vitamine D3 die essentiële voedingsstoffen leveren. En geven nicotinamide en vitamine B5 de juiste vochtigheid waardoor de baard wordt gevoed.

Door deze mix snijden de tabletten de punten aan:

  • Stimuleren van de haargroei
  • Het verlengen de haargroeifase
  • Het verbeteren de huidconditie
  • Verstrekken van essentiële voedingsstoffen
  • Het vergroten van de gezondheid van de haarfollikels
  • Voeden van de baard en snor

De tabletten zijn super easy om in je dagelijkse routine te fietsen. Het zijn nu eenmaal gewoon tabletten. Je neemt de Beard Growth Supporting Tablets twee keer per dag in en de eerste resultaten zie je na drie tot zes maanden.

Volle baard, Een <strong>wetenschappelijke &#8216;upgrade&#8217;</strong> voor jouw baard, zo fix je dat

Extra tip

In een eerder artikel haalden we al aan dat de tabletten weleens invloed kunnen hebben op de toekomst van de baard. Mits het goed gebruikt wordt. Daarom radden we de 3-stap-strategie aan. Door de tabletten, roller en serum van Neofollics te gebruiken ga je het beste resultaat halen (lees: een volle baard). Hier kun je de producten in één keer tegelijk vinden.

Het werkt als volgt:

  • Stap 1: twee tabletten van Beard Growth Supporting Tablets per dag met water innemen, tijdens of na je eten.
  • Stap 2: stimuleer je haar en maak je huid klaar voor het absorberen van baardgroeiserum met de Enhancing Roller. Het rollen zorgt voor een beter efficiëntie en uiteindelijk betere resultaten. Doe dit drie tot vier keer per week.
  • Stap 3: maak de verzorging af met baardgroeiserum met tien actieve baardgroei stimulerende ingrediënten. Doe dit één tot twee keer per dag.
Volle baard, Een <strong>wetenschappelijke &#8216;upgrade&#8217;</strong> voor jouw baard, zo fix je dat
Foto: Bigstock
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…