Airbnb Finds: ultieme retro caravan met Land Rover-hottub

Voor some oldschool vibes is deze retro ingerichte caravan de ultieme uitvalsbasis voor een toekomstig tripje vlak bij huis. Op maar zo’n 800 km afstand hiervandaan, vind je deze unieke accommodatie. Namelijk in de UK, in een gebied wat klinkt als een royal area, High Bickington. Al lijkt een caravan niet het meest comfortabele verblijf, toch zal er aan jouw verblijf minder dan niks ontbreken. Met je eigen pizzaoven, hottub in een Land Rover en heerlijk uitzicht weet jij je vast te vermaken.

Land Rover hottub in een retro ingerichte caravan

Glooiende heuvels

Naast dat deze plek een hoop te bieden heeft, brengt het een huiselijk gevoel met zich mee. Alsof je thuis bent. Kijk voorbij de bloemetjesgordijnen, geniet van het landelijk leven en bewonder de zonsopkomst of -ondergang vanuit je bescheiden stulpje.

Je kunt hier heerlijk vertoeven op de overdekte veranda en het ongerepte landelijke uitzicht van glooiende heuvels volledig tot je nemen. Je zal ongetwijfeld uitgerust wakker worden hier, vanwege de vogels die als natuurlijke wekker fungeren. En misschien komen de achterburen je wel even goedemorgen wensen, aldus de schapen.

hottub, Airbnb Finds: ultieme retro caravan met Land Rover-hottub

Authentiek tot de max

Er is zorgvuldig aandacht besteed aan de inrichting die volledig met jaren 50 meubels en accessoires is gestyled. Authentiek en creatief, dat omschrijft dit verblijf wel redelijk. Een blokjesvloer, retro radio en oldschool meubilair kenmerkt de stijl.

Maar het pronkstuk is natuurlijk de hottub. In een Land Rover. Only in Bickington ja. Ik bedoel, heb je ooit in een auto in een bubbelbad gezeten? Beeld jezelf eens in: terwijl je geniet van een heerlijk wijntje en het beste uitzicht hebt op de sterren, zonder geluid van de drukke stad op de achtergrond. Alleen maar het geluid van de bubbels van het bubbelbad. Heer-lijk!

hottub, Airbnb Finds: ultieme retro caravan met Land Rover-hottub

Gastronomisch uitpakken

Breng van tevoren even een bezoekje bij de lokale supermarkt en koop wat lekkernijen, waarna jij jezelf en je reisgezelschap kan verwennen met jouw kookkunsten. Er staat namelijk een BBQ klaar voor gebruik en er is een pizza oven aanwezig. Daarnaast is de keuken ook volledig uitgerust met alles wat jij nodig hebt om die heerlijke maaltijd voor te bereiden.

Ook staat er een kleine open haard buiten om dat echte landelijke gevoel nog wat extra aan te dikken. Als je geen fan bent van koken of hier geen zin in hebt, zijn er gelukkig in de omgeving genoeg opties te vinden om jezelf culinair te laten verwennen.

Deze retro ingerichte caravan kan voor jou en een reisgenoot zijn voor € 189,- per nacht. Dat komt dus neer op € 94,50 per persoon. Deze accommodatie wint op ieder aspect als je het mij vraagt en is hierdoor een tripje naar onze overburen waard!

Meer info

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…