Geld over: ongelooflijk bizarre aankopen van celebs

CREDITS: Bigstock

Voel jij je wel eens schuldig nadat je iets té veel geld uitgegeven hebt? Na het lezen van dit artikel niet meer.

Dat een celebrity af en toe met geld gooit, dat weten we allemaal wel. Maar soms gaan ze wel héél ver: van een dinoschedel tot een villa voor de honden. Dit zijn de meest absurde aankopen van celebrity’s.

Geld teveel: de meest absurde aankopen van celebs

Tja, je hebt veel geld en je wil er wat mee. En wat koop je als je al vijftien grote auto’s, vier vakantiehuizen en een wijngaard in je bezit hebt? Juist, andere absurde dingen waar je mond van openvalt. Er wordt vaker met geld gesmeten en er wordt geld verloren. Bijvoorbeeld in het casino, waar je in dit artikel meer over leest. Maar deze celebs spannen echt de kroon. En: mocht je er eentje missen – let us know!

bizarre aankopen
Foto: Anastase Maragos

Johnny Depp – wijn

Prijs: $30.000+ per maand

Als eerste hebben we Johnny Depp en hij houdt wel van een drankje. Zo geeft hij $30.000 per maand uit aan wijn die van over de hele wereld naar hem toegevlogen wordt. Wij zijn er jaloers op.

Celine Dion – luchtbevochtiger

Prijs: $2 miljoen

Celine Dion was bang dat haar gouden keeltje zou beschadigen door het woestijnklimaat in Las Vegas. Hier verbleef ze namelijk voor drie jaar in het Caesars Palace hotel. Boven het podium waar ze optrad is toen een luchtbevochtiger van maar liefst twee miljoen dollar voor haar opgehangen. Je moet er wat voor over hebben.

Paris Hilton – villa voor haar honden

Prijs: $325.000

Realisatiemomentje. Het huis van de honden van celebrity Paris Hilton is waarschijnlijk mooier dan jouw eigen huis. Deze hondenvilla die Paris in 2009 voor 325.000 dollar kocht, heeft twee verdiepingen, een balkon, een grote kroonluchter met zwarte kristallen en designer meubels. Confronterend.

celebrity

Donald Trump – privéjet incl. goud interieur

Prijs: $100 miljoen

De oud-president van onze buren aan de andere kant van de Atlantische Oceaan is ook niet vies van een grote aankoop hier een daar. In 2011 kocht Donald Trump de Boeing 757 van Microsoft co-founder Paul Allen voor $100 miljoen. Koopje toch? Als dat nog niet genoeg was, liet hij ook meteen het grootste deel van het interieur plateren met 24 karaat goud.

Jay-Z – racepaard

Prijs: $55 miljoen

In 2014 stapte Jay-Z de ruiterswereld in. En hoe. Hij kocht het racepaard California Chrome dat al eerder de Kentucky Derby en Preakness Stakes won. Hier legde hij 55 miljoen dollar voor neer. Tja, we kunnen alleen maar zeggen dat hij het goed bekeken heeft.

Nicolas Cage – dinoschedel

Prijs: $276.000

Wat, een dinoschedel? Ja, het is echt waar. Nicolas Cage werd in 2007 de eigenaar van een 67-miljoen jaar oude schedel van een Tyrannosaurus bataar. Hij won uiteindelijk de biedingsoorlog van niemand minder dan Leonardo DiCaprio en ging met een schedel van $276.000 naar huis. Helaas bleek in 2015 dat de schedel gestolen was uit Mongolië en moest het fossiel terruggegeven worden. Jammer!

, <strong>Geld over:</strong> ongelooflijk bizarre aankopen van celebs
Foto: The Unbearable Weight of Massive Talent | Lionsgate

Kanye West – gouden wc-bril

Prijs: $750.000

Kanye West, een vreemde snuiter is het af en toe. Omdat zijn luxe celebrity leventje samen met zijn vrouw Kim Kardashian nog niet genoeg was, besloot hij daarom om vier Louis de XIV-stijl gouden wc-brillen te laten installeren. Hier lees je daar meer over. De wereld van een celebrity gaat niet over rozen, maar als het aan Kanye ligt wel. Poepen als een koning noemen we dat.

Mike Tyson – 3 tijgers

Prijs: $140.000 + $200.000 aan voeding per jaar

Wanneer je je eenzaam voelt, kan het aanschaffen van een huisdier de oplossing zijn. Bokser Mike Tyson pakte het iets extremer aan. Hij kocht namelijk 3 Bengaalse tijgers. Naast dat de tijgers zelf samen 140.000 dollar kostten, aten de beesten jaarlijks ook nog tweehonderduizend dollar aan voedsel weg. Flinke katjes dus. Voor de fans: de tijgers maakten voordat Mike Tyson in 2003 failliet ging, nog wel even hun filmdebuut in The Hangover. Kunnen ze dat ook mooi op hun cv zetten.

Mike Tyson
Foto: Bigstock