47-jarige Kate Moss spot met de natuur in lingerieshoot

CREDITS: Bigstock

Je favoriete ‘girl next door’ is tegenwoordig een ‘volwassen vrouw next door’. De bloedmooie Kate Moss heeft namelijk dit jaar alweer de 47 aangetikt. Gelukkig bewijst ze iedere week op Insta dat 47 het nieuwe 27 is. En een aantal maanden geleden (hoe hebben wij dit kunnen missen) schitterde ze in een ultieme bikinishoot.

Kate Moss spot met de natuur

Voor het bikini- en underwearmerk Skims heeft mevrouw Moss haar prachtige lijntje beschikbaar gesteld. Voor één shot gaat ze zelfs helemaal zonder bovenkleding. Dit moet een natte droom zijn voor de meeste mannen onder ons….

Iconische beelden

De captions van Skims spreken boekdelen: ”It doesn’t get more iconic than this.” Wij sluiten ons daar volledig bij aan. Op 14-jarige leeftijd werd Kate Moss gescout op JFK Airport en sindsdien is ze niet meer weg te denken voor de camera. Voor veel vrouwen is Kate een fashion icon, wij zien haar vooral als een prachtige vrouw waar graag een beschuitje mee willen eten. Stiekem zijn we allemaal wel een beetje jaloers op haar geliefde Nikolai von Bismarck. Toch?

De nu al legendarische shoot laat Kate in optima forma zien. Ze is sexy, ze heeft uitstraling en ze blijft ons verbazen met haar fitheid. Er zit gewoon geen grammetje vet aan. We hebben het al gezegd, maar we benoemen het nog een keer: ‘Hoe konden we deze shoot gemist hebben?’

Oké, oké, het is tijd om naar de foto’s te gaan. We hebben je al genoeg opgehouden, want je kwam daar toch echt voor. Hier zijn ze, en we wensen je héél veel kijkplezier, vriend.

Check ook: Twintig mooie vrouwen boven de 40 jaar