Zo kun je Parijs ook ontdekken!

Travel

In de rij bij de Eiffeltoren of een ‘romantische’ wandeling met 100 andere stelletjes langs de Seine? Please? Parijs heeft zoveel meer te bieden!

Reisvlog #1: Leoni in Parijs

Varen over de Seine

Wil je samen met je meisje een weekendje naar de stad van de liefde? Ga dan, in plaats van wandelen langs de Seine, met een bootje er over! Huur een klein bootje voor twee bij Marin D’eau Douce. Twee rijen dik liggen de bootjes op je te wachten en na een korte uitleg ben je good to go. Je krijgt een routebeschrijving mee en onderweg kan je stoppen en aanleggen waar je wilt, bijvoorbeeld bij verschillende parkjes! Natuurlijk is het relaxed om een goed gevulde picknickmand mee te nemen met croissants en veel wijn!

Flow Paris

Wil je wel graag het water op, maar liever niet in een klein bootje? Of vaar je er juist toevallig langs? Ga dan eten bij Flow! Dit fancy restaurant is net een paar maanden geopend en bevind zich op een groot schip! De menukaart staat vol unieke gerechten. Boven op het dek heb je een mooie lounche bar, waar je 360º view hebt over de stad! ‘s Avonds kan je terecht in de ruime podium zaal van Flow waar regelmatig bekende artiesten en DJ’s optreden.

Bevind je je liever helemaal niet op het water? Aan de overkant van de boot heeft Flow nog een strandje ingericht, compleet met beachbar en strandstoelen.

Fietsen door Parijs

Weekendjes weg staan vaak gelijk aan kilometers lopen. Super gezond natuurlijk, maar op de fiets zie je veel meer. Langs verschillende straten in Parijs vind je lange rijen fietsen die je maar voor een paar euro per dag kunt huren. Met zo’n fiets kan je lekker een dagje rond touren in de binnenstad en zo genieten van alle hotspots. Of je fietst wat verder dan je neus lang is en gaat de onbekende straatjes van Parijs ontdekken, vol met prachtige architectuur en idyllische restaurantjes.

Insidr

Lijkt Parijs jou te gek, maar is Frans spreken niet jouw sterkste kant? Ga dan goed voorbereid op pad met Insidr! Dit is een handig en compleet smartphonepakket, ontworpen door insiders om het beste uit jou Parijs trip te halen.

De smartphone van Insidr is uitgerust met een breed scala aan apps. De telefoon bied jou een bundel van twee gigabyte zodat je in contact kan blijven met vrienden en familie en jouw Parijs foto’s direct online kunnen, waar en wanneer jij maar wilt! Daarnaast bied de smartphone van Insidr kant en klare profielen aan, met toffe hotspots voor bijvoorbeeld stelletjes, vriendengroepen, het hele gezin of een solo avontuur! Met directe toegang tot Google Maps, zul je de weg niet snel kwijtraken, tenzij je van het padje bent. Wil je meer informatie, een gids of heb je vragen? Een groot netwerk van locals is te bereiken via Whatsapp en geeft antwoord op alles wat je weten wilt (in het Engels). Insidr bied je zelfs de optie om het adres van je verblijfplaats standaard in te voeren, zodat je na een avondje stappen in het hippe uitgaansleven van Parijs, alleen nog maar hoeft te klikken op: “Bring me home”. E voila!

Total
0
Share