Who’s That Girl!? Lisa Nieuwmans

CREDITS: IG @lisanieuwmans
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Laura ter Schure

Lisa Nieuwmans

Boem! Wat hebben we weer een schoonheid gevonden: Lisa Nieuwmans. En die willen we zeker niet alleen voor ons zelf houden. Vandaar dat ze een plekje heeft gekregen in onze rubriek Who’s That Girl!?

Lisa heeft alles waar een maandag thuiswerken om vraagt. Lange blonde haren, blinkende blauwe ogen, een booty waar je u tegen zegt en een goede dosis levenslust. De hele wereld reist ze over om daar de mooiste kiekjes te schieten. Handig voor later want met haar studie Tourism Management and Marketing zal ze daar veel mee te maken gaan krijgen.

Voor nu gaan we jouw dag een stuk beter maken door de beste plaatjes op een rij te zetten. You’re welcome.

https://www.instagram.com/p/B6Iw-E3H0hh/

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…