Playboy: dit zijn de Hugh Hefners van deze tijd

CREDITS: Bigstock

Hugh Hefner ken je natuurlijk als de enige échte playboy. Hij leefde een leven waar menig man alleen maar van kan dromen. Luxe villa’s, prachtige vrouwen, de tofste vakantiebestemmingen en dé allerdikste auto’s. Zijn huis, Playboy Mansion, stond natuurlijk bekend als het huis waar Hugh Hefner samenwoonde met verschillende topmodellen.

De feesten die er werden gehouden waren onwerkelijk. Details weten we niet, maar we kunnen wel een inschatting maken hoe het is gegaan… Als we Hugh mogen geloven heeft hij het bed gedeeld met duizenden vrouwen. De vraag is nu: wie lukt het in 2020 om net zoals Hugh zichzelf te omringen met de mooiste vrouwen?

De Hugh Hefner’s van deze tijd

Er is een kleine samenstelling gemaakt van 3 potentiële moderne varianten van Hugh Hefner. Natuurlijk is het niet te vergelijken, maar ze komen wel in de buurt. De drie uitgekozen playboys zijn: Gianluca Vacchi (Italië), Travers Beynon (Austaralië) en Dan Bilzerian (VS).

https://www.instagram.com/p/CB8gUBpliQq/

3. Gianluca Vacchi

Gianluca Vacchi wordt gezien als een echte Italiaanse mooiboy. Hij laat met zijn riante levensstijl zien hoe je van het leven moet genieten. Een echte playboy met klasse. Op zijn Instagram geeft Gianluca een kijkje in zijn leven. Een leven waarin hij met bloedmooie dames de tijd doorbrengt in één van zijn prachtige villa’s of superjachten.

Met zijn 50 jaar is hij nog fitter dan de meeste dertigers. De beste man heeft veel tatoeages en hij draagt alleen maar zieke kleding. Zijn net worth wordt geschat op een schamele €200 miljoen.

2. Travers Beynon

De Australische Travers Beynon leeft een prachtig leven met zijn vrouw en honderden vriendinnen. Ook hij geeft een inzicht in zijn extravagante levensstijl. Travers Beynon is vader van vier kinderen van twee verschillende moeders. Hij noemt zichzelf de ‘Candyman’ en geeft unieke feesten aan de Gold Coast.

Zijn huis wordt ook wel de Candy Shop Mansion genoemd. Hij krijgt het zover dat er altijd vrouwen bij hem komen hangen en deze dames zijn allesbehalve lelijk. Iedereen is welkom, als er maar geen ruziegemaakt wordt. Hangt er een bitchfight in de lucht? Dan mogen de vechtersbazinnen meteen vertrekken. Travers was in het verleden een voetballer, nu is hij vooral een model en zakenman. Ook zijn net worth is geschat op €200 miljoen.

1. Dan Bilzerian

Dan Bilzerian is de absolute opvolger van Hugh Hefner. Hij verdiende zijn geld als pokerspeler en kenden zijn ups & downs. Nu bestaat het leven van Dan vooral uit veel ups. Hij heeft het internationale wietbedrijf Ignite opgezet en dat loopt als een trein. Dan Bilzerian heeft al meerdere malen laten blijken een echte vrouwenliefhebber te zijn.

Hij woont samen met meer dan 20 bloedmooie vrouwen. Hij neemt ze overal mee naartoe en ze zijn ook model voor Ignite. Net als bij Hugh Hefner zijn de dames deel van hem en onderdeel van de marketing van het bedrijf. Zijn feesten staan ook bekend als de allerdikste feesten ooit. Verschillende celebs zoals Tyga, Diplo en Jason Derulo zijn er graag geziene gasten.