Jagermeister Cold Brew: voor alle koffie-liefhebbers!

CREDITS: Jägermeister

Liefhebbers van de espresso martini opgelet! De mannen bij Jägermeister hebben iets nieuws. Jägermeister Cold Brew is een combinatie van de bekende kruidenlikeur met koffie. Garantie voor een avondje op niveau!

Jägermeister combineert het beste van twee werelden

Velen starten de dag met een bakje koffie voor een vliegende start. Waarom starten we de nacht niet ook zo? Dat dachten ze bij Jägermeister ook. De nieuwe Cold Brew combineert de klassieke likeur bestaande uit 56 kruiden en specerijen met arabica koffie en cacao. Hierdoor bevat het mengsel een alcohol percentage van 33% en 10% cafeïne. 43% pure goodness, dus. Een stevige klapper om de avond mee af te trappen!

Jägermeister Cold Brew, Jagermeister Cold Brew: voor alle koffie-liefhebbers!
Foto: Jägermeister

Onlosmakelijk verbonden

Het vliegend hert ofwel de Jägerbomb kennen we al jaren en de smaak halen we zo naar boven. De combinatie van koffie en Jägermeister is er een die goed past in het rijtje tussen de Irish Coffee en de Italian. Om het makkelijk te maken heeft Jägermeister de Cold Brew voor ons premixed voor de perfecte verhouding en smaaksensatie. Ook deze serveer je natuurlijk ijskoud zoals het een echt Jägertje betaamt!

Wanneer het drankje in Nederland beschikbaar is, is nog de vraag.

Jägermeister cold brew
Foto: Jägermeister