Nieuw op de markt: water met cafeine!

CREDITS: Tanja Heffner

Black Insomnia Coffee is een bedrijf dat claimt de sterkste koffie ter wereld te verkopen. De hoeveelheid cafeïne in één kop is het dubbele van de aangeraden dagelijkse portie. Het is heftige, pure en vooral heel sterke koffie waardoor je de nacht makkelijk overslaat. Ze doen dan ook niet alsof ze iets anders zijn en promoten de koffie met quotes zoals deze:

“This is Black Insomnia Coffee, and regardless what the pretenders might claim, this is the world’s strongest coffee, as certified by Caffeine Informer and other science people who know their shit.”

Black Insomnia Coffee, Nieuw op de markt: water met cafeine!

Black Insomnia Hydro

Dat bedrijf heeft dus duidelijk een passie voor koffie. Cafeïne is dan ook een van de meest favoriete legale drugs in de wereld. We drinken koffie dagelijks en in Nederland heeft het drankje een plek in ons ochtendritueel veroverd. Alleen zo’n agressieve koffie campagne botst een beetje met onze Hollandse nuchterheid. Doe eens chill en geniet van je bakkie pleur man!

Oké dat gezegd hebbende. Dit bedrijf komt nu dus met Black Insomnia Hydro. Een fles mineraal water met zo’n 100mg cafeïne voor de waterliefhebbers die niet zonder hun dagelijkse energy boost kunnen. Het werkt dorstlessend als water en geeft je ook nog eens je benodigde cafeïne stoot. Het beste van beide werelden! Dus om de woorden van het bedrijf te gebruiken:

Get clean, get hydrated and get shit done

Black Insomnia Coffee

LEES OOK
Campari Spritz: La Dolce Vita in een glas
Sommige drankjes dragen een onzichtbaar label. Wanneer er drie weissbier, twee blondjes en een dubbel worden besteld sta je eigenlijk al schaakmat. Eigenlijk had jij gewoon zin…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…