Dit zijn de beste kapsels voor mannen met inhammen

Als je niet gezegend bent met een flinke bos haar, komt er een moment dat je een V-vorm in je kapsel krijgt. Maar dat betekent niet dat je kapsel met inhammen minder mooi hoeft te zijn. Als je ervoor zorgt dat je kapsel is afgestemd op je inhammen, creëer je een strakke en moderne look. Om ervoor te zorgen dat je widow’s peak geen extreme vormen aanneemt, is het beter om producten zonder sulfaat en alcohol te gebruiken. Deze maken je haar namelijk breekbaar, net als een té warme föhn. Wat je wél kunt doen, is je coupe inhamproof maken. Zo gezegd, zo gedaan!

Kapsels voor mannen met inhammen

1. Pompadour

De pompadour is zeker weten een van de meest stijlvolle manieren om het accent van je inhammen af te halen. Deze nonchalante retro look vergt wel iets meer tijd, maar hé dan heb je ook wat.

2. Fade

Deze haarstijl is tijdloos en past bij bijna elke gezichtsvorm. Je kunt het kapsel zo lang of kort maken als je zelf wilt. Door de plukken naar voren te kammen, kun je je inhammen camoufleren.

3. Undercut

Door je lange haar over je inhammen te laten vallen, zullen ze nauwelijks zichtbaar zijn. De zijkanten worden dan geleidelijk opgeschoren, zodat ze niet meer opvallen.

4. Gekamd

inhammen
Foto: Christopher Campbell

Föhn en kam je haar naar achteren of opzij met een scheiding voor een strakke en stijlvolle look. Zo leg je op een goede manier het accent op je inhammen.

5. Messy

inhammen
Foto: Cem Saka

Een ideale kapsel voor mannen met inhammen is de messy look. Maak je haar los en nonchalant door er met je handen doorheen te gaan. Door minder strak te stylen kun je gemakkelijk je inhammen bedekken. Bovendien kost het maar een minuutje tijd.