N64 game GoldenEye 007 wordt opnieuw uitgebracht!

GoldenEye 25, dé remaster waar iedere gamer gelijk hitsig van wordt, is eindelijk aangekondigd!

Maak alvast even een hele diepe buiging voor de volgende helden: Ben Colclough en Yannick Zanhauserm! Deze ontwikkelaars zijn namelijk bezig met de James Bond Nintento 64-klassieker, GoldenEye 007 in een nieuw jasje te steken. De game wordt 25 jaar in 2022, vandaar dat deze legends jouw mogen trakteren op het nieuws dat ze met een nieuwe GoldenEye bezig zijn.

Remake GoldenEye

“Houd hem alsjeblieft hetzelfde!”

De ontwerpers zijn ondertussen al begonnen met de remake van deze gruwelijke game. Nu hoop je tuurlijk dat zij de game zo ver hetzelfde laten. Good news! Ben & Yannick, staan er zelf ook zo in. Ze laten de game zoals hij is. Dezelfde guns, geluiden, effecten en setting komen allemaal terug in de remaster.

GoldenEye 25, N64 game GoldenEye 007 wordt opnieuw uitgebracht!

Nog even wachten

Zit je al op het puntje van je stoel door het horen van dit heerlijke nieuws? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Je zult nog even moeten wachten, de release date voor de game is namelijk vastgesteld op de verjaardag van de game: augustus 2022 (mocht er niks tegen zitten). Daarnaast is het is hopen dat de game de auteursrechten niet zal overschrijven. Dit is zeer waarschijnlijk het geval, want de twee ontwerpers hebben zonder problemen ook al aan GoldenEye source gewerkt.

Kun je nou echt niet wachten, klinkt die N64-classic jouw al als muziek in de oren en wil je weten hoe goed de mannen de graphics hebben kunnen verbeteren. Bekijk hier dan alvast de GoldenEye 25 trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=R55y17rXdt4

GoldenEye 25, N64 game GoldenEye 007 wordt opnieuw uitgebracht! GoldenEye 25, N64 game GoldenEye 007 wordt opnieuw uitgebracht!

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…