Verblijven in een stad alsof je er woont met YAYS

Verblijven in een stad alsof je er woont. Het is een bekend concept, maar nog nooit gaf iemand het lading zoals ze dat bij YAYS doen. Zij hebben namelijk een vijftiental ‘aparthotels’ in de meest authentieke buurten van Amsterdam, Den Haag en Parijs. Hier bieden ze het comfort en de luxe van een hotel, maar de flexibiliteit van een eigen woning. Hun mooie design appartementen en het vriendelijke personeel geven een welkom gevoel, maar toch een vrij gevoel dat je in een normaal hotel vaak mist.

YAYS Aparthotels

, Verblijven in een stad alsof je er woont met YAYS

YAYS Locaties

Alleen al in Amsterdam heeft YAYS vier locaties: Maritiem, East, Docklands en The Crane, waar je ín een heuse hijskraan uit 1957 overnacht. Wij overnachtten in de Docklands, vlakbij de P&R Zeeburg. Easy! Met een trammetje sta je binnen 10-15 minuten in het centrum, maar ook de omgeving van oostelijke Amsterdamse havengebied is tof om eens te verkennen.

Bij de receptie helpen ze je graag onder het genot van een bakje bonenkoffie on the house.

YAYS opent in rap tempo nieuwe locaties en zit inmiddels ook in Den Haag, Parijs en binnenkort ook in Antwerpen (scoop!). Allen in unieke buurten, waar je normaal misschien wat minder snel zou komen.

‘Aparthotel’

Een hotel boek je over het algemeen alleen om in te slapen, maar de appartementjes bij YAYS bieden net wat meer. Een kleine keuken, bank en eettafel, waar je ook kan relaxen als je even niet buiten de deur bent. Ideaal voor wat langere verblijven of als de horeca om 17u dicht moet.

Namens YAYS mogen wij speciaal voor jullie een kortingscode delen. Met de code YAYSMANIFYNL15″ ontvang je 15% op je verblijf!

Deze code is geldig tot april 2023 en is onder voorbehoud van de beschikbaarheid. Ze gaan binnenkort nog een vestiging openen in Antwerpen! Een nieuwe unieke ervaring met een ander bijzonder stuk geschiedenis. Voor de liefhebbers, grijp je kans en geniet van 15% op alle YAYS locaties.

Check hier wat de mogelijkheden zijn!

, Verblijven in een stad alsof je er woont met YAYS

YAYS Insiders

Waan jezelf een échte Parijzenaar of Amsterdammer, met je appartement als uitvalsbasis van je trip. De YAYS Insiders, ofwel buurtexperts, doen er alles aan om je een welkom gevoel te geven en je praktische vragen te beantwoorden. Ze sturen je naar de onontdekte pareltjes in de omgeving. Op allerlei verschillende manieren, biedt YAYS je een local experience, die al begint bij het boekingsproces. Voor elke bestemming is een Neighborhood Guide samengesteld, waar alle ins en outs van de stad te vinden zijn. De YAYS Insiders geven je tips die ook echt bij jou passen, van een verstopte speakeasy tot een exclusieve galerie.

Je checkt in als gast, maar checkt uit als local.

LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…