Nu open: La Casa de Papel escape room in Utrecht!

CREDITS: La Casa de Papel

Eén van de aller grootste Netflix hitseries van het moment, La Casa de Papel, heeft een eigen escape room gekregen! Sinds kort kun je namelijk in Utrecht je skills testen in de virtual reality escape room van La Casa de Papel! Waar het derde seizoen van de serie pas op 19 juli verschijnt, kunnen we nu al helemaal in de stemming komen met deze toffe virtual reality escape room!

VR escape room van je dromen!

Een virtual reality escape room klinkt misschien een beetje saai, maar degene die ooit virtual reality hebben gedaan kunnen je verzekeren dat dat absoluut niet het geval is! Het doel bij deze escape room is, net als in de serie, om bij de Koninklijke Spaanse Munt naar binnen te komen. Vervolgens moet je de kluis stelen. Lukt dit allemaal terwijl je uit handen blijft van de politie? Dan heb je lekker je best gedaan en een biertje verdient!

Let the games begin

Zoals je misschien al bekend is los je bij escape rooms verschillende raadsels op om verder te komen. Dit is bij deze escape room van La Casa de Papel ook het geval. Sommige van de raadsels zal je in real life moeten oplossen terwijl je voor andere raadsels de virtuele wereld in zal moeten duiken. Spektakel gegarandeerd!

Het ultieme doel is natuurlijk om de kluis te kraken en er met de miljoenen vandoor te gaan! Om dat doel te bereiken krijgt ieder team een virtual reality bril en kunnen ze aan de slag. Je kijkt met deze bril in de wereld van de koninklijke munt in Spanje. Ze hebben echt hun best gedaan om alles zo real mogelijk te maken!

Tijdens je zoektocht ga je El Professor ontmoeten en een aantal andere personages zoals Berlin en Tokyo. Je kan het spel spelen met minimaal 6 en maximaal 36 personen! Uitje met de vrienden?

La Casa de Papel, Nu open: La Casa de Papel escape room in Utrecht!

LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…