Bij Pulitzer’s Bar kies je cocktails met je neus

Het is natuurlijk altijd een feestje om je avond te besteden bij Pulitzer’s Bar aan de Keizersgracht, maar deze maand hebben ze een wel hele toffe samenwerking op touw gezet. Le Labo en Pulitzer’s Bar hebben de krachten gebundeld om drie unieke te creëeren, geïnspireerd op de meest prominente geurnoten in de SANTAL 33.

Neusje van de zalm

Bij binnenkomst word je uitgedaagd om je neus in drie verschillende zakjes te stoppen. Voor deze zakjes hoef je niet naar het toilet, want het enige effect is een hele intense geur. Zonder te weten welke cocktail daarbij hoort kies je de geur die jou het meeste aanstaat en dan gaan de drank-professionals aan de slag. Enkele minuten later staat er een zeer bijzondere cocktail voor je neus die tot in de details klopt met wat jouw neus eerder al had voor je besloten.

, Bij Pulitzer’s Bar kies je cocktails met je neus

Met je neus in de boter vallen

De La Labo x Pulitzer’s Bar samenwerking zou initieel tot 31 januari lopen, maar is wegens succes verlengd tot en met 31 maart. Je hebt dus nog ruim de tijd om via deze originele manier je cocktail te kiezen. En wij kunnen je verzekeren, welke keuze je ook maakt: ze zijn allemaal heerlijk!

, Bij Pulitzer’s Bar kies je cocktails met je neus

, Bij Pulitzer’s Bar kies je cocktails met je neus