Testicuzzi: ’s werelds eerste jacuzzi voor je ballen

CREDITS: Testicuzzi

Er zijn lichaamsdelen die soms wat extra verzorging nodig hebben. Daar zijn je testikels een mooi voorbeeld van. Je hebt vast wel eens een voetbal in je ballen gehad, dus je weet hoe gevoelig ze zijn. Het vlaggenschip van het mannelijke lichaam verdient dus wat extra aandacht. Hoe je dat doet? Met de Testicuzzi; een speciale jacuzzi voor alleen je ballen…

Verwen je ballen in de Testicuzzi

Het is begonnen als een grap, maar uiteindelijk werd het concept écht gelanceerd op Kickstarter. Je hoeft geen genie te zijn om erachter te komen hoe het werkt. Maar we zullen alvast het balletje alvast laten rollen. De Testicuzzi is een klein, draagbaar bubbelbadje waar je jouw ballen in kan onderdompelen. In het bubbelbad zullen je nuts genieten van een héérlijke zachte streling door stromend water. De ‘ballen-jacuzzi’, die werkt op batterijen, geeft een warme stroom van luchtbellen af zodat jouw spieren kunnen ontspannen.

Testicuzzi
Foto: Testicuzzi

Je belangrijkste lichaamsdeel krijgt minder stress

De kans is groot dat je denkt: ‘Wat heb ik hier nu weer aan?’ Maar als je er goed over nadenkt is het eigenlijk héél nice. Je ballen krijgen namelijk op een dag redelijk wat te verwerken. Vooral als je veel sport lopen je ballen risico om een tik te krijgen. Een product zoals de Tesitcuzzi kan dan de verlichting bieden die je nodig hebt. De mini-jacuzzi zorgt ervoor dat je belangrijkste lichaamsdeel minder stress gaat ervaren.

Drie varianten van de Testicuzzi

Er zijn drie varianten beschikbaar: je kan de jacuzzi bestellen in het zwart, wit of – voor de liefhebbers – in 24K goud. Terwijl de de witte en zwarte edities zijn geprijsd op (omgerekend) €43,-, kost het 24-karaats vergulde bad je meer dan €6.000,-. Maar ja, als je iets doet dan doe je het goed toch?

Je hebt altijd geleerd dat je goed voor jezelf moet zorgen. Dan hoort daar zijn jacuzzi’tje toch ook bij? Hier kan je ‘m op de kop tikken.

Check ook: Deze voedingsmiddelen zijn goed voor je jongeheer

Foto’s: Testicuzzi