PongConnect tilt beerpong naar een professioneel niveau

CREDITS: PongConnect

Een paar bekers, drank en pingpongballen. Meer heb je niet nodig. Het is zo vreselijk simpel, maar ontzettend bekend. Beerpong is een sport op zich, vooral als je die laatste beker hit. Het geeft een onbeschrijflijk gevoel, waardoor je jezelf de hele avond het mannetje voelt. En dat mag dan ook. De PongConnect maakt deze sport nog professioneler en tilt dit spel naar nieuw level. 

PongConnect brengt beerpong naar een professioneel niveau

Beerpong kan op iedere keukentafel. Maar deze versie is de real deal. Het is ongekend wat deze tafel te bieden heeft. Van verschillende varianten tot aan een ball tracker aan toe. Bij beerpong kunnen de regels per vriendengroep nog wel eens verschillen, maar geen zorgen. Met PongConnect geen gezeur over regels, je moet gewoon luisteren naar de tafel. En de tafel registreert wie een valsspeler is. Dus ‘doooeeeeeeiiii’ slimme trucjes.

De tafel

Deze tafel ontneemt je van alle zorgen. Zo kun je je volledig focussen op je worp. Het laat zien waar de bekers horen te staan en het LED-scherm toont alle informatie. De tafel is 2,4 meter lang, 0,8 meter hoog en 0,74 meter breed. Past dus makkelijk in je mancaveDe prijs van de PongConnect is nog niet bekend. Het is wel duidelijk dat deze tafel jouw thuisgemaakte beerpong volledig omverblaast.

Features

PongConnect houdt bij hoeveel er gescoord is door de automated ball-in detection. Geen geruzie daarover dus. De tafel houdt ook een klassement bij waardoor je altijd oude scores naar boven kunt halen. Door de app kun je het klassement zelfs wereldwijd checken. De tafel biedt zowel visuele als audio ondersteuning waardoor het spel nog dynamischer wordt.

PongConnect, PongConnect tilt beerpong naar een professioneel niveau
Foto: PongConnect

Games

Deze tafel is niet alleen te gebruiken voor de normale versie van beerpong. Je kunt er verschillende varianten op spelen met elk aparte regels. Bij de Count Up-modus moet je zoveel mogelijk raak gooien in negen rondes met drie ballen per ronde. In de Combo Out-modus begint elk team met 51 punten. Elke linie van de bekerpiramide heeft een eigen aantal punten. In vijftien rondes moet je zo veel mogelijk punten bij de tegenstander proberen weg te gooien. Bij de Challenge-variant worden er extra uitdagingen toegevoegd aan het klassieke spel. En de échte Classic modus bevat de klassieke regels. Daar kun je dus een flinke avond mee vullen. PongConnect organiseert zelfs kampioenschappen. Eerlijk is eerlijk, dit is toch vet:

Foto’s: PongConnect