Zeg vaarwel tegen stinkvoeten met deze gadget!

CREDITS: Panasonic

Na een hele dag rond te hebben gelopen op je schoenen kan het een verlossing zijn om ze thuis eindelijk uit te schoppen. Voor de personen met wie je woont kan het verre weg van een verlossing zijn. De zweetgeuren stijgen op vanuit de schoen, de stank zweeft door het hele huis en er hoeft nog nét geen evacuatieplan te worden opgesteld. Bij de ene persoon is de geur extremer dan bij de ander.

Vervelend als jij met het probleem kampt. Oplossingen als je voeten baden in theewater, listerine of azijn zijn jou net iets te veel moeite. Begrijpelijk. Gelukkig komt er nog een andere oplossing om de hoek kijken om jouw stinkschoenen te bestrijden.

Wat? Is MANIFY een soort Tell Sell geworden? Ben je gek. Maar we vonden dit voor sommige mensen gewoon écht een life saver. We noemen geen namen…

Nooit meer last van stinkschoenen met deze gadget

Panasonic introduceert namelijk de Shoe Deodorizer MS-D100. Het apparaat zal op een eenvoudige manier onaangename geuren in je schoenen verwijderen. Het enige dat jij hoeft te doen is het apparaat voldoende op te laden. Vervolgens plaats je de schoendeodorant in je schoenen en doet het vanzelf zijn werk. Sterk geladen nanodeeltjes worden de schoenen ingeblazen en dringen door het materiaal heen. Op die manier lost het apparaat de deeltjes op om nare geuren te verwijderen.

Je kan daarbij kiezen uit een normale of extra lange stand. Als je kiest voor de normale stand zal de Shoe Deodorizer vijf uur lang zijn werk doen. Maak jij je meer zorgen om de geuren in je schoen? Dan kies voor de extra lange stand die vervolgens zeven uur lang zijn best doet om de stank te verwijderen. Dat alles heb je – als we eBay mogen geloven – voor een prijs vanaf €153. Als de moed je in de schoen was gezonken, weet je nu in ieder geval wat je moet doen om af te komen van die ellendige stinkvoeten. Thank God! 

stinkvoeten

stinkvoeten, Zeg vaarwel tegen stinkvoeten met deze gadget!

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…