Een beetje kleur: nieuwe covers voor de PS5

CREDITS: Sony

Sinds de lancering van de PlayStation 5 doet de hele wereld zijn best om er eentje te bemachtigen. Door het tekort aan computerchips is de levertijd van de ‘nieuwe’ console lang en zijn ze überhaupt nauwelijks te bestellen. Toch komt Sony met nieuwe covers voor de PlayStation 5 mocht je de witte kleur vóór de aankoop al beu zijn.

Nieuwe covers voor de PlayStation 5

Toen de nieuwe PlayStation 5 werd onthuld was er flink wat kritiek op de witte uitvoering. Zo vonden veel critici de kleur van de toch al flamboyante PS5 niet in hun interieur passen. Daarop komt Sony nu met een langverwacht antwoord. Nieuwe covers én bijpassende controllers.

PlayStation 5 Covers - Header - MANIFY
Foto: Sony

Covers voor de PS5

De nieuwe covers voor de PlayStation 5 zullen verkrijgbaar zijn in vijf verschillende kleuren, namelijk: Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue en Galactic Purple. Om de covers te wisselen klik je de witte covers los door ze naar boven te duwen. Vervolgens schuif je de juiste cover in jouw nieuwe kleur weer op de behuizing en klaar is kees. Let daarbij op dat je de juiste covers koopt voor jouw Digital Edition of Blu-Ray Disc Edition. De covers in Cosmic Red en Midnight Black zijn beschikbaar vanaf januari 2022. De overige kleuren kun je verwachten in de eerste helft van volgend jaar. De covers kosten naar verluid €54,99 per set.

Nieuwe DualSense controllers

Bij nieuwe covers voor je PlayStation 5 horen natuurlijk ook bijpassende controllers. Bij de controllers is het niet mogelijk de covers te wisselen, dus zul je nieuwe moeten kopen. Deze zullen ook beschikbaar zijn in Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue en Galactic Purple. De prijs voor een nieuwe controller is €74,99.