De Nebia Steam Shower bespaart water ondanks dat je er nooit onderuit wilt

Douchen. Wie houdt er niet van. Het is een van die dingen waar je eigenlijk nooit afscheid van wilt nemen. Je kunt er uren onder staan en gewoon je hoofd leeg maken, want het is een van de weinige momenten dat we niet gestoord worden door onze smartphone of anderen. Een heuse meditatie. Speciaal voor deze momenten is er Nebia. De Nebia Steam Shower is perfect voor die heerlijk lange ochtenddouche. Deze neveldouche bespaart niet alleen water, maar is ook zeer handig te installeren.

Nebia Steam ShowerNebia Steam Shower

Het ziet er vrij simpel uit. Een douchekop die je binnen twintig minuten kunt installeren zonder hulp. Het is vooral de techniek die zoveel indruk maakt. De uitvinders van de Nebia Steam Shower hebben het doel water te besparen. Ondanks dat je met vlees eten veel meer water verspilt dan met douchen, is het nog steeds een flinke post. Daarom is het awesome dat het gelukt is.

De Nebia Steam Shower is een wetenschappelijk hoogstandje dat water op atoomniveau verspreidt. De douchekop komt dan ook met drie verschillende settings. Je hebt de misty stand die een soort deken creëert. Dan heb je nog de spoel stand, een snellere en hardere stand. Hiermee kun je shampoo en andere producten uitspoelen. Als laatste is er een handige kleine douchekop. Hiermee kun je wat preciezer te werk gaan. En dat is allemaal mogelijk om dat ze hebben uitgevonden hoe je water atomized. Ge-ni-aal.

Nog interessanter is wat er verandert aan jouw ochtenddouche. Het zorgt ervoor dat je een eigen persoonlijke spa-beleving hebt. Eentje die jouw hele dag veel beter maakt. Het is alsof je in een warme cloud staat. Daardoor maakt het niet meer uit met welk been je uit bed stapt.

Je kunt zelfs veel langer douchen want je bespaart dus water. Niet zo’n beetje ook niet, je verbruikt 70% minder water! Het product is alleen in Amerika te bestellen, maar ze verschepen met liefde naar Nederland. De prijs? $580,-. Ik ben alleen overtuigd dat de Nebia Steam Shower de wereld op zijn (douche)kop zet.