Deze zomer lig jij met je vrienden op een lounge-eiland

CREDITS: Lidl

De zomer kan voor ons niet snel genoeg beginnen. Laagjes kleding verdwijnen, de verwarming kan een standje lager en het koude bier smaakt nóg lekkerder. Wij zien het wel zitten en kunnen ons haast niet voorstellen dat jij er anders over denkt. De komende tijd zullen dan ook heel wat nieuwe looks worden gewinkeld. Inclusief zwembroek uiteraard. Een frisse duik in het water kan bij hoge temperaturen namelijk niet ontbreken. Daarna het water uitkomen en op je strandhanddoek gaan liggen als een levende zandstorm is wat minder. Op het water blijven dobberen met je vrienden en gekoeld bier klinkt veel beter. Kan geregeld worden met het opblaasbare lounge-eiland!

Deze zomer lig jij met je vrienden op dit Lidl lounge-eiland

Beter gaan we het deze zomer niet krijgen. Een lounge-eiland die geschikt is voor jou en vijf vrienden. Niet zomaar eentje zonder uitrustingen, maar een met uitsparingen en rugleuningen om te kunnen relaxen. Daarnaast heeft het eiland zes bekerhouders en een koelvak inclusief koeltas. Doordat deze in het water hangt zal de drank gekoeld blijven. Ook heeft het lounge-eiland grepen aan de zijkant om uit het water te klimmen. Wel zo handig als een van je vrienden voor de tiende keer het water in is gedonderd. Verder niet heel onbelangrijk: het opblaasbare eiland wordt geleverd inclusief reparatieset. Je weet het immers nooit als je met zes vrienden en een tas gevuld met drank op het water drijft.

Wij horen je nu al denken dat jij een stukje schaduw wel gaat missen op deze drijvende zonnebank. Is ook aan gedacht! Door het afneembare zonnedak bepaal je zelf wanneer je even een pauze neemt van de brandende zon op het water. Wij zijn nu al fan van dit product en zien er onszelf al op drijven. Bij de Lidl heb je voor €159.99 gegarandeerd een toffe zomer met al je vrienden.

lounge-eiland, Deze zomer lig jij met je vrienden op een lounge-eiland

lounge-eiland, Deze zomer lig jij met je vrienden op een lounge-eiland