‘Slimste’ jongens van de muziekklas: JBL Tour PRO 2 en JBL Tour ONE M2

Muziek staat nooit stil. Elke dag worden nieuwe technologieën gebruikt, ontdekt en uitgetest om ons als liefhebbers nóg meer te laten genieten.

Wat is dan je taak als merk in deze wereld? Juist. Meesurfen op de muziekgolf. JBL snapt dat als geen ander en laat innovatie én hifi-audio samenkomen. En dat doen ze op de allerbelangrijkste plek van allemaal: jouw oren.

JBL brengt toekomstmuziek naar wireless oordopjes en koptelefoon

De JBL Tour PRO 2 True Wireless oordopjes en de JBL Tour ONE M2 zijn namelijk hun nieuwe muzikale wonderkindjes. Een tweekoppige productreeks vol met slimme oplossingen, ‘oorstrelende’ muziekervaringen en, ook niet geheel onbelangrijk, een stijlvol design.

, &#8216;Slimste&#8217; jongens van de muziekklas: <strong>JBL Tour PRO 2 en JBL Tour ONE M2</strong>, &#8216;Slimste&#8217; jongens van de muziekklas: <strong>JBL Tour PRO 2 en JBL Tour ONE M2</strong>

JBL Tour PRO 2

Zonder nieuwe slimmigheden, geen nieuw product. Dat moet de gedachtegang van het designteam van JBL zijn geweest. De JBL Tour PRO 2 bestormt namelijk de markt met ’s wereld eerste smart oplaadcase. Op de case van je oortjes vind je een LED-touch-display waarmee je nummers kunt kiezen, je instellingen kunt aanpassen en telefoontjes of meldingen kunt aannemen (of weigeren…). Hiervoor je jouw telefoon niet aan te raken, en dat kun je helemaal naar je eigen hand zetten. Waar een smartwatch eerst revolutionair in was, is nu alweer ingehaald door de oplaadcase van de JBL Tour PRO 2.

Naast deze unieke feature, hebben de wireless oordopjes ook nog andere specs waarmee ze uitblinken. Want waar je ook bent, de koptelefoon past zich automatisch en realtime aan. Dus: doe-iii ruis. Het beestje dat daar verantwoordelijk voor is heeft een technologische naam: True Adaptive ANC-technologie. Je kunt hierdoor altijd in optimale rust luisteren naar The Beatles, of naar een van de zomerhits van 2023.

Dat kun je 40 uur lang doen (10 uur in de oordopjes, 30 uur in de case) en als je een telefoontje opneemt via het touch-display, heb je kristalhelder geluid door de zes microfoons. And last but not least: geen zorgen over de fit. Het ovale buisontwerp komt met meerdere mater oordopjes voor ultiem comfort en ideale afdichting.

De JBL Tour PRO 2 komen naar je oren in de kleuren zwart of champagne en voor €249,99.

Tekst gaat verder onder foto’s.

JBL Tour ONE M2

Je moet, naast de concurrentie, jezelf blijven overtreffen. Dat geldt in alle facetten van het leven, maar zeker ook als audiomerk. Of in dit specifieke geval: je voorgaande koptelefoons overtreffen. Ook de Tour ONE M2 gaat door het leven met True Adaptive noise canceling: als je de koptelefoon op hebt, doe je een hoortest in een lawaaiige omgeving, je ontspant je en de software doet de rest.

Jouw luister- of focussessies worden voorzien van het kenmerkende JBL PRO-geluid waar de dynamische drivers van 40 mm voor zijn afgestemd. Word je gebeld? Dan reageert de ingebouwde spraakherkenning op je stem, wordt de muziek stopgezet en wordt Ambient Aware ingeschakeld. Is je moeder of baas eindelijk klaar met ratelen? Je muziek wordt automatisch weer hervat op hetzelfde niveau.

De Tour One M2 kun je met Personi-fi 2.0 helemaal naar jouw gewenste geluidservaring aanpassen. Dat kun je in totaal 50 (!) uur doen, en zo’n 30 uur als de ANC-technologie is geactiveerd. Mocht onverhoopt het opladen vergeten zijn, geen stress. Met tien minuten opladen kun je weer vijf uur lang muziek luisteren. Ideaal voor reizen, want dan wil je dat je koptelefoon lang meegaat. Een ander pluspunt voor de reizende muziekliefhebber: de koptelefoon wegga maar 268 gram, is supercompact en, natuurlijk, opvouwbaar.

Ook de JBL Tour ONE M2 is op de markt in de kleuren zwart en champagne, en kost je €297,99.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met JBL.
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…