HP Spectre: stijlvolle convertible-laptop maakt van jou een thuiswerkkoning

De 9-tot-5-mentaliteit komt niet in jouw persoonlijke Dikke van Dale voor. Soms werk je om 03:00 uur ’s nachts aan een rapport, soms heb je zin in een bingewatchsessie van Vikings. Als moderne man wil je snel schakelen tussen entertainment en werk. Op een stijlvolle manier, want een laptop met dikke randen is een doorn in ’t oog.

HP Spectre x360: ultieme convertible-laptop voor de thuiswerkers

De HP Spectre x360 voldoet aan meer eisen dan hierboven gesteld. Het is een stijlvolle convertible-laptop die van jou een regelrechte thuiswerkkoning maakt. Door een verbazingwekkend – bijna – randloos HD-display en een lange accuwerktijd kun je tot de late uurtjes door. Zoals het hoort en zoals jij wil. Je kan de laptop met touchscreen namelijk neerzetten op de gekste manieren. Ondersteboven of recht: laat jouw creativiteit de vrije loop.

HP Spectre, HP Spectre: stijlvolle convertible-laptop maakt van jou een thuiswerkkoning

Veel kracht, lange adem

Pure kracht. Dat verwacht je van een Porsche 911 Turbo S, maar ook van jouw collega met als beste karaktereigenschap een brute Intel® Core™ i7-processor. Daardoor werk je sneller je dagelijkse taken weg en maak je tijd vrij voor je eigen creatieve processen. Die twee bezigheden gaan hand in hand. De accu gaat namelijk maar liefst – in het gunstigste geval – 17 uur mee. Zeg maar doeiiiiiii tegen het opladen tussendoor. Is ‘ie wél leeg? Dan is de laptop binnen een halfuur opgeladen van 0 tot 50%.

Specs HP Spectre x360

Windows 10 Home 64 besturingssysteem
Intel® Core™ i7-10510U processor
Zeer dunne schermranden (90% STB ratio)
360° draaibaar touchscreen
Privacy Webcam en microfoon met fysieke schakelaar
Tot 17 uur accucapaciteit en fastcharge naar 50% in 30 minuten

HP Spectre, HP Spectre: stijlvolle convertible-laptop maakt van jou een thuiswerkkoning

Windows 10-interface: so, so smooth 

Na een dagje thuis doorvlammen heb je ’t gevoel dat jij álles uit jouw dag hebt gehaald. Dat komt door de vertrouwde, maar ultraslimme Windows-interface. Hiermee kun je geweldige dingen doen op een veilige, productieve en persoonlijke manier. Oké, het leest waarschijnlijk weg als een marketingpraatje…

Máár men, wat voelt het besturingssysteem soepel aan. Klik, klik, klik. Een kind kan de was doen. Zó smooth. Je switcht in no time op het 4K IPS-scherm met 8,2 miljoen pixels – én touchscreen – van jouw nieuwe businessplan naar de livestream van Lowlands 2019. Herbeleef je favo festival met het ultieme geluid van de experts van Bang & Olufsen. Deze koningen hebben namelijk het geluid voor je afgestemd.

HP Spectre, HP Spectre: stijlvolle convertible-laptop maakt van jou een thuiswerkkoning

Geen gezeik, wees jezelf met de HP Spectre

Als je ‘privacy’ intypt bij Google Trends, dan schiet de exceptionele groeiende lijn door het scherm van de HP Spectre x360. Vertrouwelijkheid is namelijk hot. Logisch, want er is meer bekend over je privéleven dan ooit tevoren. Daarom heeft HP gekozen voor een niet te hacken kill-switch voor de webcam, een speciale muteknop voor de microfoon en gepatenteerde 3D-vingerafdruktechnologie.

Tja, het enige waar we éigenlijk onze twijfels bij hebben is de prijs. €1799,- is op zijn zachtst gezegd ‘een aardig prijskaartje’. Maar je krijgt er veel voor terug. Een convertible-laptop met 15,6″ 4K touchscreen en Intel® Core™ i7 is ook niet niks. Zeker niet als je ook nog eens in stijl kan werken als een thuiswerkkoning.