Duik onder met deze luxueuze prive duikboot

Je hebt vast wel eens gedroomd van een vakantiehuisje aan het water, op een exotisch eiland of midden op de piste. Kies je er dan voor om graag gezien te worden of heb je toch wat meer behoefte aan privacy? Als je voor dat laatste kiest, overweeg dan eens om naar het Oostenrijkse Migaloo te kijken. Migaloo Private Submersible Yachts is namelijk gespecialiseerd in het produceren van exclusieve privé duikboten en drijvende eilanden.

Het ultieme gevoel van privacy

Daar lig je dan aan je zwembad, dobberend op de Atlantische Oceaan of de Middellandse Zee. Wachtend op je gasten die per helicopter over worden gevlogen vanaf de kust. Overdag lijkt er geen wolkje aan de hemel te zijn, na een heerlijke dag slaat het weer om en worden de golven hoger. Jij sluit het bovendek af en duikt met je superjacht onder de watergrens en bent verdwenen voor de nacht. Zet koers uit naar een nieuwe bestemming of wacht de storm rustig af onder water.

Luxe duikboot

Migaloo heeft vier modellen ontworpen, variërend van 72 to 283 meter lang. Ter vergelijking is de M2, de kleinste variant duikboot, 72 meter lang. Het toestel is uitermate geschikt als bar of restaurant dat plaats biedt aan 24-36 gasten. De tweede variant is 135 meter lang en is al van alle luxe voorzien. Met een zwembad, fitness ruimte, bibliotheek, bioscoop en diverse barren, bezit je evenveel luxe als een moderne villa aan de Mediterraanse kust. Met een speciale garage kun je zelfs je onderwater villa verlaten met één van de twee bijgeleverde mini duikboten.

Alle duikboten worden exclusief op maat gemaakt naar alle wensen van de klant. Een prijsindicatie is daarom niet beschikbaar, maar reken er maar op dat je waar voor je geld krijgt! Heb je het idee dat je last krijgt van claustrofobie onder water? Overweeg dan een drijvend eiland van Migaloo. Ook leuk om te combineren!