Draadloos opladen in stijl: MANU QUBE

CREDITS: MANU

Je kent het wel. Voor je telefoon heb je de ene kabel nodig en voor je tablet weer een andere. Om die reden is het draadloos opladen geïntroduceerd. En wij zijn fan! Nu ook de apparaten van Apple beschikken over deze techniek stijgt de vraag enorm en is de keuze reuze. De opladers zijn extreem handig en werken goed. Maar het liefst berg je de lader iedere keer weer op, omdat het meer lijkt op een onderzetter dan een stijlvol design object dat onderdeel is van je interieur. MANU doet dit met de QUBE nét even anders!

Draadloos opladen in stijl: MANU QUBE

Het opladen van je telefoon met een draadje is redelijk achterhaald. Tegenwoordig laden we draadloos op. Om je telefoon, horloge of oordoppen op te laden leg je ze gewoon op een plaatje in je woon- of slaapkamer en zijn ze de volgende ochtend weer ready to use. Een draadloze oplader is handig en het scheelt een hoop gedoe. Maar het laadstation is nog steeds gebonden aan de plek waar de stekker in de muur past. Dat is eigenlijk raar. Ook daar bedachten de jongens van MANU iets op. De QUBE is namelijk letterlijk een draadloze oplader!

MANU QUBE

Het Eindhovense bedrijf combineert een eigenwijze blik op  technologie en interieur tot producten die een aanvulling zijn op je interieur. Zonder in te leveren op krachtige specs.

De oplader is een combinatie van een draadloze oplader en een powerbank. Eigenlijk heb je met deze oplader een 2-in-1 oplossing voor in en om het huis. De bovenkant is een powerbank waarin een draadloze oplader zit ingebouwd. Deze kun je overal mee naar toe nemen om je telefoon op te laden. Je bent dus niet meer gebonden aan een vaste plek in je huis. De ‘Base’ plaats je ergens waarbij deze verbonden kan worden met het lichtnet. Heb je de bovenkant in de tuin, dan kun je ook de onderkant gebruiken om je smartphone op de lader. Deze beschikt namelijk ook over een draadloze Qi-lader.

Manu Qube, Draadloos opladen in stijl: MANU QUBE

 

Kickstarter

Bij MANU hebben ze geen zin om te wachten tot dat de grote webwinkels het product gaan oppakken. Ze willen met de QUBE een connectie maken met mensen die bewuste keuzes maken in mode en interieur. Daarom is er gekozen voor een andere manier om het product bij de consument te krijgen. De QUBE is te steunen via Kickstarter. Ze kunnen zo de eindgebruikers betrekken bij het ontwikkelingsproces en hen de kans bieden het product tegen een betaalbare prijs als eerste in huis te halen. Wat ons betreft echt een gaaf ding en dat het een succes gaat zijn is wel te zien aan het streefbedrag dat al bijna behaald is.

Manu Qube, Draadloos opladen in stijl: MANU QUBE Manu Qube, Draadloos opladen in stijl: MANU QUBE Manu Qube, Draadloos opladen in stijl: MANU QUBE Manu Qube, Draadloos opladen in stijl: MANU QUBE

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden via een modderig zijweggetje langs…