Het hoort er gewoon bij: één keer in de zoveel tijd neem je je meisje mee naar Parijs voor een romantisch weekendje. Maar als je dat doet, doe het dan ook alsjeblieft goed. Enige tijd geleden maakten we een mini road trip richting de Franse hoofdstad en deden toen ook dit hotel aan. Bij uitstek dé beste slaapplek om de verrassing voor je vriendin extra groot te maken!

Al vaker hebben we artikelen gewijd aan de toch wel bijzondere hotelketens van Four Seasons. Ze zijn met hun hotels altijd gevestigd op de meest exclusieve plekken  en schromen niet voor vernieuwing: ze bezitten zelfs een heuse Boeing 757 voor privé vluchten.

The Four Seasons Private Jet revealed: Introducing an inside look at true luxury in the sky. #fsjet #fsjetinsider

A post shared by Four Seasons Hotel George V Paris (@fsparis) on

Enorm

Bij binnenkomt verwonderen ze je graag met een lobby die tja, redelijk extravert te noemen is. Hoewel het cliché luidt dat smaken altijd zullen verschillen, kan op zijn minst gezegd worden dat je bij binnenkomst verwonderd zult zijn.

When it gets cold in Paris there is nothing like a nice time at La Galerie! #cozy #autumn #lagalerie #fsparis

A post shared by Four Seasons Hotel George V Paris (@fsparis) on

Betaalbaar?

Het hotel kent 244 kamers, die voor Franse begrippen ruim bemeten zijn. Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn: een betaalbare kamer begint met een prijs van 1200 euro. Per nacht. Interessanter is het om te kijken naar de nog wat luxueuzere kamers. De meest bijzondere kamers zijn toch wel de 3 presidentiële suites, 2 royal suites en 1 penthouse, die meer aan doen als een complete woning dan een hotelkamer. Het Four Seasons Hotel George V bevindt zich op kruipafstand van de  Champs-Elysées. De Eiffeltoren is slechts 10 minuten wandelen van je vandaan, maar het uitzicht erop heb je recht voor je neus. Veel beter wordt het niet.

What better way to start the year than to enjoy a getaway trip to #Paris and sleep in our Presidential #suite? #FSparis #GeorgeV #design

A post shared by Four Seasons Hotel George V Paris (@fsparis) on

Discover the luxurious and stunning bathroom from our newly renovated Presidential Suite! #suite #georgev #bathroom #paris #design

A post shared by Four Seasons Hotel George V Paris (@fsparis) on

Bron:
Instagram Four Seasons Hotel George V Paris
Four Seasons Paris

Meld je aan!

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je dan in op het wekelijkse Manify Magazine!

Bedankt voor je inschrijving!

kak, er ging wat verkeerd.