Must watch: officiele trailer Formula 1 Drive To Survive Season 2

CREDITS: Pexels | Liam Gant

Netflix’s hitshow Drive to Survive is terug met het seizoen 2! Een heel seizoen zijn de mensen van de serie achter de schermen gegaan en hebben de beste verhaallijnen geselecteerd uit het seizoen 2019. Dit allemaal vanuit het perspectief van de coureurs en de teams.

Formula 1: Drive To Survive heeft de nieuwe trailer gedropt en zal vanaf 28 februari te zien zijn op Netflix.

Officiële trailer Formula 1: Drive To Survive Season 2

Dit jaar zijn ook Mercedes en Ferrari van de partij nadat ze afwezig waren in seizoen 1. Dat zorgt er ook gelijk voor dat alle tien de teams nu onderdeel zijn van de serie. Wie de Formule 1 dit jaar heeft gevolgd kan natuurlijk niet wachten, want er is een hoop gebeurd in de koningsklasse van de autosport.

In de serie kunnen we uitkijken naar onze eigen Max Verstappen, het jaar van Ricciardo bij Renault en de problemen van Pierre Gasly als zijn vervanger. Er is zoveel te bespreken dat dit wel een top seizoen moet worden!

Kijkje achter de schermen

Het eerste seizoen van Drive to Survive werd door vele fans geroemd. Vooral ook dat het een keer duidelijk werd wat er achter de schermen allemaal gebeurd. Zo werd in dit seizoen duidelijk waarom Renault en Red Bull zo’n hekel aan elkaar hebben. In het nieuwe seizoen kunnen we veel verwachten van bijvoorbeeld Ferrari, waarin LeClerc zijn opmars aan het maken is en Vettel juist wat minder de oude Sebastian is.

Hoop

Waar we natuurlijk met z’n allen op hopen is dat Verstappen dit jaar een échte gooi doet naar de wereldtitel. Het is interessant om te zien hoe Max achter de schermen opereert en wat de teams doen om de allerbeste te worden. In het nieuwe seizoen zal dit allemaal nog meer duidelijk worden en krijgen we misschien nog wel meer hoop dan voorheen. Als we zien hoe dedicated Max is voor de sport in seizoen 1 beloofd het veel goeds.

drive to survive season 2
Foto: Bigstock