Must-have items om de winter door te komen

CREDITS: Sindre Strøm

Je hoeft niet altijd de trends bij te houden om er goed uit te zien. Sterker nog, met een aantal klassieke items in je kast kom je prima het seizoen door. Zo heb je in de winter ook maar een aantal must-have items nodig. Tijdloze trends zorgen ervoor dat jij meerdere winters lang kunt genieten van deze basics.

Dit zijn de must-have items voor elke winter

1. De coltrui

De klassieker die je warm houdt en mening vrouwenhart sneller laat kloppen. De meningen zijn verdeeld over coltruien. De een vindt het heerlijk en de ander kan niet tegen dat gekriebel in je nek.

Ga voor een chille stof die niet te strak zit. Deze zitten vaak het lekkerst. Ook kun je ‘m apart dragen of onder een (open) overhemd. Perfect voor zowel de herfst als de winter.

2. Must-have overjas voor de winter

We hadden het al eerder over de must-have camel coat. Maar elke mooie overjas is ideaal voor de winter. Ga voor een mooie wollen variant. Dit kan ook in de vorm van een Pea Coat bijvoorbeeld.

Een langere jas ziet er classy uit en bedekt bovendien een groter oppervlak waardoor het warmer kan zijn.

3. Wollen trui

De foute kersttrui is helemaal niet zo fout. Als je gewoon geen of een normale print pakt dan. Een lekker warme wollen trui is een must-have voor de winter. Staat ook goed onder je open overjas met een goede sjaal erop.

Met een shirt eronder heb je het trouwens én extra warm en ben je bestand tegen de kriebels. Zorg wel dat deze er niet onder uit komt.

winter must-have trui broek
Foto: Bruce Mars

4. Must-have broek voor de winter

Ook een donkere spijkerbroek is een belangrijke basic voor de winter. Zwart, grijs of donker blauw: deze kun je perfect combineren met elke outfit. Natuurlijk is dit voor elk seizoen handig. In de winter zijn donkere kleuren overigens gebruikelijker en kun je je donkere broek goed gebruiken. Ga voor een straight-cut of andere fitted variant.

5. Boots: must-have voor de winter

Vette veter-boots, maar ook goede Chelsea boots zijn klassiekers die elk jaar weer hun intrede maken in de koudere seizoenen. Veel chiquer dan afgetrapte sneakers natuurlijk.

De mooiste boots zijn vaak een investering. Maar als tijdloze trends is de investering in ieder geval duurzaam.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…